Flag

Numero- ja kirjainkakku

8 - 10 annosta
Helppo
90 minuuttia
Koristele kakku numeroilla ja kirjaimilla juhlapäivään sopivaksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
100 gpehmeää voita
2 dlsokeria
2 kplkananmunaa
0,6 dlmaitoa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 dlvehnäjauhoja
1 rklmaissijauhoa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Voikreemi
200 gpehmeää voita
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
2 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tlDr. Oetker Pinkkiä geeliväriä
Kuorrutus ja koristelu
150 gvadelmia
3,5 dlvispikermaa vaahdotettuna
1 dlseljankukkamehutiivistettä
12 kplAmaretto-keksejä
Dr. Oetker Strösselimixiä
1 pktDr. Oetker Colourful Numbers & Letters -koristekuvioita

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Strösselimixiä
Picture - Dr. Oetker Colourful Numbers & Letters -koristekuvioita

Kakkupohja

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää mukaan kananmunat yksi kerrallaan, voimakkaasti vatkaten. Lisää maito ja vaniljatahna. Siivilöi kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan. Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista uunissa 165 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä.


Voikreemi

Vatkaa voita noin 5 minuuttia. Siivilöi joukkoon Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutejauhe ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja pinkki geeliväri. Sekoita.


Kuorrutus ja koristelu

Soseuta vadelmat ja sekoita kaksi kolmasosaa kermavaahdosta vadelmien joukkoon. Siirrä loput kermavaahdosta jääkaappiin. Kostuta Amarettokeksit seljankukkamehussa. Laita ensimmäinen kakkupohja tarjoilulautaselle ja jätä sen ympärille irtopohjavuoan reunat. Levitä kostutetut keksit ensimmäisen kakkupohjan päälle ja täytä pohja vadelmakermalla. Aseta päälle toinen kakkupohja. Anna jähmettyä jääkaapissa 15 minuuttia. 

Ota kakku pois jääkaapista ja poista reuna kakun ympäriltä. Kuorruta kakku voikreemillä ja tasoita pinta kakkulastalla. Laita loput kermavaahdosta pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla. Pursota kerma kakun päälle. Koristele strösseleillä sekä värikkäillä numeroilla ja kirjaimilla.