Prinsessakakku
Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.
Paistoaika
30 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Valmista täytteeksi kakkumoussea ja lisää joukkoon 1 dl vatkattua vispikermaa. Täytä kakku kakkumoussella ja mansikkahillolla. Levitä päällimmäiseksi vielä kerros kakkumoussea. Jos haluat kakun pinnasta perinteisen mallin mukaan hieman kaarevan, kasaa täytettä keskelle paksumpi kerros sekä kakun väliin että päälle. Pyöristä tarvittaessa reunoja veitsellä leikkaamalla.
Sekoita mantelimassa ja vihreä sokerimassa tasaiseksi massaksi. Kauli riittävän suureksi levyksi, joka peittää koko kakun. Nosta levy kakun päälle kaulimen avulla. Kun päällinen on paikoillaan, voit siistiä reunat leikkaamalla ylimääräiset osat veitsellä tai kääntämällä ne kakun alle. Viimeistele koristelu Dr. Oetker Koristeruusuilla ja lehdillä sekä tomusokerilla.
Inspiroidu
Reseptejä

Mantelikakkupohja

Toffee-popcornkakku

Sininen Marenkikakku

Vaniljakuorrute

Piparminttu-suklaakakku

Pupukakku
