
Mansikkainen vaniljamoussekakku
Näytä tuotteet
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää seokseen vesi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon. Lisää tämä seos muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi. Laita taikina voideltuun noin 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja paista uunissa.
Paistoaika: noin 15 - 20 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Anna kakun jäähtyä kokonaan ja leikkaa se sitten kahteen osaan. Aseta toinen puoli pohjaksi Viipaloi mansikat ja laita ne kakkupohjan päälle. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:aan maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella noin minuutti Levitä kakkumousse mansikoiden päälle. Laita kakun toinen puolisko kakkumoussen päälle ja koristele tomusokeri-vesiseoksella ja pehmeillä kultahelmillä Laita kakku jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Reseptejä

Numero- ja kirjainkakku

Kirsikka-suklaatäytekakku

4 Munan sokerikakkupohja

Toffee-popcornkakku

Lettukakku

Mantelikakkupohja
