Flag

Lettukakku

1 kappale
Helppo
60 minuuttia
Paista kesä kielelle ja kokoa letut kakuiksi. Ihanan makulisän tuttuihin lettuihin saat tarjoamalla ne toffeekastikkeen kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
5 kplkananmunaa
1 ltäysmaitoa
3 rklsokeria
5 tlsuolaa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 tlkardemumma
4 rklvoita
6 dlvehnäjauhoja
Lisäksi
about 30 - 40 gvoita (paistamiseen)
Dr. Oetker Toffeekastiketta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito ja sekoita. Lisää taikinaan sulatettu voi.

2

Lisää sokeri, suola, kardemumma, vaniljasokeri ja jauhot. Vatkaa tasaiseksi. Anna turvota n. 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa jauhoja, jos taikina tuntuu liian löysältä.

3

Paista taikinasta voissa lettuja. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.

4

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Mausta vaahto kevyesti vaniljasokerilla.

5

Kokoa lettukakku. Levitä letuille kevyesti toffeekastiketta kermavaahtoa. Nosta letut päällekkäin. Voit halutessasi työntää kakkuun puisia grillitikkuja tukirakenteiksi.

6

Lettukakkua ei kannata täyttää paksulti, niin sen leikkaaminen on hieman helpompaa. Tarjoa kermavaahdon ja toffeekastikkeen kanssa.