EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Helpot pizzaideat

Mitä suolaista tarjota syntymäpäivillä, tupareissa tai yllätysvieraille? Pakastepizzasta syntyy hieman tuunaamalla helpot ja nopeat pikkusuolaiset tarjottavat.

Herkulliset pizzahyrrät tai pizzakierteet syntyvät hetkessä sulatetusta pizzasta rullaamalla. Rapeat pizzavohvelit voit tehdä helposti vohveliraudalla ja tex-mex -makuja pizzaa saa quesadillabn muodossa yhdessä esimerkiksi raikkaan guacamole -kastikkeen kanssa.

Suolaiset pikkutarjottavat sopivat myös coctailpöytään!

Pizzakierteet

Pizzakierteet

Valmistusaika: noin 10 minuuttia

Paistoaika: noin 12 minuuttia

Lisäksi varaa sulatukseen: noin 60 minuuttia

 

16 pizzakierteeseen tarvitset:

2 Dr. Oetker Ristorante Salami pizzaa

 

Valmistusohjeet:

  1. Poista pizzat pakkauksesta ja sulata huoneenlämmössä noin 60 minuuttia.
  2. Kuumenna uuni 225°C:seen (kiertoilma: 200°C). Rullaa pizzat tiiviiksi rulliksi ja laita coctailtikkuja rullan päälle.
  3. Leikkaa pizzarullat kahdeksaan osaa ja laita leivinpaperinpäälle.
  4. Paista uunin keskiosassa noin 12 minuttia ja poista tikut paistamisen jälkeen.

 

Vinkki: Anna pizzakierteille lisäpotkua maustamalla ne valkosipulilla tai chiliöljyllä.

Pizzavohvelit

Pizzavohvelit

Valmistusaika: noin 5 minuuttia

Paistoaika: noin 10 minuuttia

Lisäksi varaa sulatukseen: noin 60 minuuttia

 

8 pizzavohveliin tarvitset:

2 Dr. Oetker Tradizionale Mozzarelle e Pesto pizzaa

1-2 rkl oliiviöljyä paistamiseen

 

Valmistus:

  1. Poista pizzat pakkauksesta ja sulata huoneenlämmössä noin 60 minuuttia.
  2. Kuumenna vohvelirauta. Pizzavohvelit on helpoin valmistaa neliön mallisella "belgialaisessa" vohveliraudalla.
  3. Laita pizzat päällekkäin niin, että täytepuolet ovat vastakkain.
  4. Voitele vohvelirauta oliiviöljyllä ja paista pizzoja noin 8 minuuttia.

 

Vinkki: Tarjoile pizzavohvelit Sweet&Sour -kastikkeen kanssa. 

Quesadillat pizzasta

Quesadillat pizzasta

Valmistusaika: noin 15 minuuttia

Paistoaika: noin 12 minuuttia

Lisäksi varaa sulatukseen: noin 60 minuuttia

 

2 annokseen tarvitset:

2 Dr. Oetker Ristorante Speciale pizzaa

1 punasipuli

1 tomaatti

150g herkkusieniä

2 rkl öljyä paistamiseen

100g goudajuustoa

 

Valmistusohjeet:

  1. Poista pizzat pakkauksesta ja sulata huoneenlämmössä noin 60 minuuttia.
  2. Kuumenna uuni 225°C:seen (kiertoilma: 200°C).
  3. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Pese ja viipaloi tomaatti ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja paista sieniä pari minuuttia.
  4. Ripottele kasvikset ja juusto sulatetun pizzan päälle ja aseta toinen pizza päälle. Paista uuniin keskitasolla noin 12 minuuttia.

 

Vinkki: Tarjoile raikkaan guacamolen tai muun dippikastikkeen kanssa.