Ota pizzat sulamaan huoneen lämpöön noin 20 minuutiksi. Keitä sillä aikaa spaghetti valmistajan pakkauksessa olevan keitto-ohjeen mukaan.
Valmista tomaattikastike kiehauttamalla kattilassa tomaattimurska, oregano, suola ja pippuri. Sekoita keitettyn, valutettu spaghettin sekaan goudajuusto sekä 1/3 tomaattikastikkeesta. Sekoita kunnes juustoraaste on kunnolla sulanut.
Esilämmitä uuni ( 225 °C/kiertoilma: 200 °C).
Voitele irtopohjavuoka ja aseta toinen Ristorante Mozzarella -pizza vuoan pohjalle. Painele pizzan reunat hyvin alas.
Levitä juustoinen spaghettiseos vuokaan pizzan päälle. Peitä vuoka viimeisenä toisella Ristorante Mozzarella -pizzalla.
Paista Pizza Spaghetti kakkua uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Leikkaa Pizza Spaghetti kakku annospaloiksi ja tarjoile lopun tomaattikastikkeen kanssa.
Inspiroidu
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Valmistus :75 minuuttiaKeskitasoinen12 annosta