Flag

Pizza Spaghetti kakku

12 annosta
Keskitasoinen
75 minuuttia
Mozzarella -pizzasta voi tehdä ruokaisan spaghettikakun!
Logo Image
Vinkit
Eikö kaapista löydy spaghettia? Voit valmistaa Pizza Spaghetti kakun myös mitä tahansa muuta pastaa käyttäen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pizza Spaghetti kakku
2 kplDr. Oetker Ristorante Mozzarella -pizzaa
100 gkeitettyä spaghettia
400 gtomaattimurskaa
1 tloreganoa
about 1 hyppysellinensuolaa
jauhettua mustapippuria
200 ggouda juustoa (raastettuna)
about 10 gvoita

Näytä tuotteet

1

Pizza Spaghetti kakku

Ota pizzat sulamaan huoneen lämpöön noin 20 minuutiksi. Keitä sillä aikaa spaghetti valmistajan pakkauksessa olevan keitto-ohjeen mukaan.

2

Valmista tomaattikastike kiehauttamalla kattilassa tomaattimurska, oregano, suola ja pippuri. Sekoita keitettyn, valutettu spaghettin sekaan goudajuusto sekä 1/3 tomaattikastikkeesta. Sekoita kunnes juustoraaste on kunnolla sulanut.

3

Esilämmitä uuni ( 225 °C/kiertoilma: 200 °C). 
Voitele irtopohjavuoka ja aseta toinen Ristorante Mozzarella -pizza vuoan pohjalle. Painele pizzan reunat hyvin alas.

4

Levitä juustoinen spaghettiseos vuokaan pizzan päälle. Peitä vuoka viimeisenä toisella Ristorante Mozzarella -pizzalla.


Paista Pizza Spaghetti kakkua uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

5

Leikkaa Pizza Spaghetti kakku annospaloiksi ja tarjoile lopun tomaattikastikkeen kanssa.

Vinkit

  • Eikö kaapista löydy spaghettia? Voit valmistaa Pizza Spaghetti kakun myös mitä tahansa muuta pastaa käyttäen.