Flag

Kylmäsavulohi-vuohenjuustopiiraat

8 - 12 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Suolainen piirakka on helppo tarjottava illanistujaisiin tai juhlapöytään.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
100 gpehmeää voita
3 dlvehnäjauhoja
1 psDr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
1 psDr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 dlmaustamatonta jogurttia esim. turkkilainen
Täyte
150 gkylmäsavustettua lohta
100 gvuohenjuustoa
2 dlkuohukermaa
1 kplkananmunaa
150 gjuustoa raastettuna

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta (50 g)
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
1

Vatkaa voi ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja sekoita sen verran, että ainekset tasoittuvat. Painele vehnäjauhoja apuna käyttäen pienten piirasvuokien pohjalle ja reunoille. Voit vaihtoehtoisesti valmistaa tästä yhden halkaisijaltaan noin 26 cm piiraan.

2

Silppua kylmäsavulohi ja jaa se piiraiden päälle. Paloittele vuohenjuusto ja jaa palat kalan päälle. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste. Jaa täyte piirasvuokiin.

3

Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Kypsennä isoa piirasta 30-40 minuuttia. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.