Flag

Pizzatikut

2 annosta
Helppo
35 minuuttia
Pizzatikut ovat helppo ja hauska sormiruoka!
Logo Image
Vinkit
Sulata pizzaa noin 15 minuttiia ennen leikkaamista.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pizzatikut
pkt Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia
Kermaviilidippi
200 gkermaviiliä
tuoretta persiljaa (silputtuna)
about 0,25 dlruohosipulisilppua
about 0,25 dltuoretta tilliä
1 kplpaprikaa (pieneksi kuutioitu)
about 1 hyppysellinensuolaa
jauhettua mustapippuria
Avocado dippi
0,5 kplluomusitruuna
1 kplavocadoa
about 0,5 dlranskankermaa
about 1 hyppysellinensuolaa

Näytä tuotteet

1

Pizzatikut

Esilämmitä uuni 225°C (kiertoilma: 200°C). Ota pizza sulamaan. Puolita hieman pehmentynyt pizza ja leikkaa sen jälkeen puolikkaista noin peukalon levyisia suikaleita.

Paista pizzasuikaleet uunipellillä, leivinpaperin päällä noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 225 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 220 °C

2

Kermaviilidippi

Mausta kermaviili suolalla ja pippurilla. Huuhtele ja kuivaa yrtit sekä paprika. Silppua yrtit hienoksi ja kuutioi paprika pieniksi kuutioksi. Sekoita hyvin kermaviilin sekaan. 

3

Avocadodippi

Pese ja kuivaa sitruuna, purista mehu kulhoon. Puolita avocado ja poista kivi. Soseuta avocado yhdessä sitruunamehun kanssa. Mausta lopuksi suolalla. 

Vinkit

  • Sulata pizzaa noin 15 minuttiia ennen leikkaamista.