EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Balsamicokaviaari

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Balsamiviinietikasta ja liivatteesta valmistat helposti näyttäviä kaviaarimaisia helmiä vaikkapa tomaatti-mozzarellasalaatin mausteeksi ja koristeeksi.

6 annosta

Vaikeustaso 2 75 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Balsamicokaviaari

Balsamicokaviaari:

Kapea korkeareunainen astia
Ruisku tai pipetti
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
4 dl rypsiöljyä
0,5 dl tummaa balsamiviinietikkaa

Valmistus

Valmistus:

1
balsamicokaviaari

1. Mittaa öljy korkeaan ja kapeaan astiaan ja laita se pakastimeen tunniksi.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan viideksi minuutiksi.
3. Mittaa etikka kattilaan.
4. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää liivatteet kattilaan.
5. Kuumenna seosta sekoitellen kunnes liivate on sulanut.
6. Täytä ruisku tai pipetti seoksella ja tiputtele seosta kylmään öljyyn.
7. Sekoita öljyä lusikalla, näin helmet pyörähtävät irti astian pohjalta.
8. Siivilöi helmet talteen.


Vinkki: Jos käytössä ei ole ruiskua tai pipettiä, seosta voi tiputella varovasti pienellä lusikalla.

Reseptin ravintosisältö Balsamicokaviaari

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2265 kJ
541 kcal
3483 kJ
832 kcal
Rasva 59.95 g 92.22 g
Hiilihydraatit 1.71 g 2.63 g
Proteiini 0.76 g 1.17 g