Sekoita jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään. Nypi voi jauhoihin, lisää munat ja maito ja sekoita taikinaksi. Litistä taikina pöydälle noin 2 cm: n paksuiseksi levyksi. Hyödynnä lasia tai pyöreää mittaa ja leikkaa levystä noin 12 skonssia.
Laita skonssit leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 220° C asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
Sekoita yhteen mascarpone, sitruuna-aromi ja sokeri. Viipaloi mansikat ja sekoita ne sitruuna-aromin ja vaniljasokerin kanssa.
Levitä vastaleivottujen skonssien päälle vaniljakreemiä ja reilu annos marinoituja mansikoita.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Valmistus :40 minuuttiaKeskitasoinen12 kappaletta