Flag

Helppo suklaakakku

8 palaa
Keskitasoinen
40 minuuttia
Tämä kakkuresepti on suklaata rakastavalle - suklaakakkupohja täytetään suklaakreemillä ja -kuorrutteella ja viimeistellään värikkäillä suklaarakeilla!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaakakkupohja
100 gvoita sulatettuna
2 dlsokeria
2 kplkananmunaa
1,5 dlvehnäjauhoja
0,5 dlkaakaojauhetta
Voikreemi
0,5 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
60 gvoita huoneenlämpöisenä
Kuorrute
0,5 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
0,25 dlvettä kylmää
25 gvoita kylmää
Koristelu
1 ploDr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
1

Suklaakakkupohja

Kuumenna uuni 175 °:seen. Vuoraa leivinpaperilla kaksi irtopohjavuokaa n. Ø 20 cm.

Sekoita munat, sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää jauhot  ja lopuksi sekoita sulatettu voi.

Jaa taikina kahteen kakkuvuokaan ja paista uunin keskellä noin. 15-17 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä ennen täyttämistä. 

2

Voikreemi

Vatkaa voita ja kuorrutejauhe sähkövatkaimella noin. 4 minuuttia. Levitä alimmaisen kakkupohjan päälle ja laita toinen pohja päälle. 


Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kuorrutejauhe, vesi ja sulatettu voi tasaiseksi kuorrutteeksi ja levitä kakun päälle. Viimeistele Disco -suklaarakeilla.