EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Helppo suklaakakku

(0)
4 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä kakkuresepti on suklaata rakastavalle - suklaakakkupohja täytetään suklaakreemillä ja -kuorrutteella ja viimeistellään värikkäillä suklaarakeilla!

8 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Helppo suklaakakku

Suklaakakkupohja:

100 g voita sulatettuna
2 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta

Voikreemi:

0,5 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
60 g voita huoneenlämpöisenä

Kuorrute:

0,5 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
0,25 dl vettä kylmää
25 g voita kylmää

Koristelu:

1 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Suklaakakkupohja

Kuumenna uuni 175 °:seen. Vuoraa leivinpaperilla kaksi irtopohjavuokaa n. Ø 20 cm.

Sekoita munat, sokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää jauhot  ja lopuksi sekoita sulatettu voi.

Jaa taikina kahteen kakkuvuokaan ja paista uunin keskellä noin. 15-17 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä ennen täyttämistä. 

2

Voikreemi

Vatkaa voita ja kuorrutejauhe sähkövatkaimella noin. 4 minuuttia. Levitä alimmaisen kakkupohjan päälle ja laita toinen pohja päälle. 

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kuorrutejauhe, vesi ja sulatettu voi tasaiseksi kuorrutteeksi ja levitä kakun päälle. Viimeistele Disco -suklaarakeilla.

Reseptin ravintosisältö Helppo suklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2119 kJ
506 kcal
1980 kJ
473 kcal
Rasva 21.42 g 20.02 g
Hiilihydraatit 59.05 g 55.18 g
Proteiini 3.89 g 3.63 g