Flag

Kahvikakku

about 12 palaa
Helppo
20 minuuttia
Tämä resepti on kahvin ystäville!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkutaikina
100 gpehmeää voita
150 gtomusokeria (siivilöitynä)
2 tlDr. Oetker Vaniliinisokeria
3 kplkananmunan keltuaista
250 gvehnäjauhoja (siivilöitynä)
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
3 - 4 rklvahvaa kahvia
3 kplkananmunan valkuaista
50 gsokeria
Kostutus
5 - 6 rklvahvaa kahvia
Täyte
2,5 dlkuohukermaa
20 gtomusokeria
1 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
Kahvikuorrutus
250 gtomusokeria (siivilöitynä)
3 - 4 rklkahvia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniliinisokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
1

Kakkutaikina

Vaahdota voi, tomusokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuaiset yksitellen. Sekoita jauhot leivinjauheen kanssa ja siivilöi seos voi-sokeriseoksen joukkoon. Lisää myös kahvi taikinaan. Vatkaa erikseen valkuaiset ja tavallinen sokeri kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto muuhun taikinamassaan. Kaada taikina esim. korppujauhoilla jauhotettuun vuokaan (24 cm Ø).

2

Lämmitä uuni 180 asteeseen ja paista kakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia.

3

Kostutus

Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan ja kostuta kerrokset kahvilla.

4

Täyte

Vatkaa kermavaahto ja tomusokeri, lisää cream fix-jauhe kermavaahdon joukkoon ja täytä kakku kermavaahdolla.

5

Kahvikuorrute

Sekoita tomusokeri ja kahvi paksuksi massaksi ja kuorruta kakku.