Flag

Kaakao-suklaakakku

about 15 palaa
Helppo
90 minuuttia
Helpon kaakao-suklaakakun resepti sisältää kolme eri täytevaihtoehtoa. Jokaiseen täytevaihtoehtoon syvyyttä tuo Dr. Oetkerin täyteläinen leivontakaakao.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
3 dlvehnäjauhoja
0,5 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
2 dlsokeria
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tlsuolaa
2,5 dlkahvia tai vettä
0,75 dlrypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)
1 tletikkaa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Täyte ja kuorrute (vaihtoehto 1)
0,5 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
3 rklkuumaa vettä
250 gmascarponejuustoa
1 dlsokeria
2 dlvispikermaa
1Dr. Oetker ELEGANT DÉCOR Crispy Caramel -toffeerakeita
Täyte ja kuorrute (vaihtoehto 2)
1 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dlkevytmaitoa
1Dr. Oetker ELEGANT DÉCOR Crispy Caramel -toffeerakeita
Täyte ja kuorrute (vaihtoehto 3)
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
125 gvoita
1Dr. Oetker ELEGANT DÉCOR Crispy Caramel -toffeerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
1

Pohja

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. noin 20 cm). Kuumenna uuni 175 ℃:seen.
 
Siivilöi kulhoon kuivat aineet ja sekoita hyvin. Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun tikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Jäähdytä pohja ennen täyttöä.

2

Täyte 1

Siivilöi kaakaojauhe kulhoon. Lisää kuuma vesi ja sekoita tasaiseksi. Mittaa mascarpone ja sokeri kulhoon ja vatkaa sekaisin. Lisää kaakaotahna ja sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele tuorejuusto-kaakaoseokseen.
 

3

Täyte 2

Valmista suklaamousse pussin ohjeen mukaan. Vatkaa, kunnes mousse on pursotettavaa.

4

Täyte 3

Valmista kuorrute pussin voikreemikuorrutteen ohjeen mukaan.

5

Kakun kasaaminen

Halkaise pohja kahteen osaan. Levitä puolet valitsemastasi täytteestä pohjan päälle. Nosta toinen pohja kanneksi. Pursota loput vaahdosta kakun päälle ja viimeistele toffeenmakuisilla koristerakeilla.