Flag

Punajuurimokkapalat

15 - 20 palaa
Helppo
60 minuuttia
Ihanan helppo leivonnainen sopii mainiosti myös pääsiäisen kahvipöytään. Herkku mehevöitetään punajuurella ja kuorrutetaan Berry Fantacy -kuorrutteella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Mokkapalat
400 gpunajuuria
1 dlrypsiöljyä
250 gtummaa suklaata
3 kplkananmunaa
2 dlsokeria
2 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2,25 dlvehnäjauhoja
2 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Kuorrute
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
50 gvoita
100 gmaustamatonta tuorejuustoa
Koristelu
suklaamuna
sitruunamelissan lehtiä

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
1

Mokkapalat

Kuori punajuuret ja höyrytä tai keitä ne kypsiksi. Anna jäähtyä. Leikkaa punajuuret pienemmiksi paloiksi ja soseuta yhdessä öljyn kanssa tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
 
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. 

Vaahdota munat, sokeri ja Vanilla Paste kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.
 
Yhdistä ensin punajuurisose ja suklaa. Kääntele joukkoon muna-sokerivaahto ja siivilöi joukkoon jauhoseos. Kääntele sekaisin. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 24 x 34 cm) ja tasoita pinta.
 
Paista mokkapaloja 180 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on kypsää. Voit testata kypsyyden työntämällä kakkuun hammastikun, ja jos siihen ei tartu taikinaa, on leivonnainen kypsää. Anna jäähtyä.

2

Kuorrute

Vatkaa Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta, huoneenlämpöistä pehmeää voita ja tuorejuustoa käsivatkaimella neljän minuutin ajan.
 
Kippaa mokkapalat tarjoiluvadille ja levitä päälle kuorrutus. Koristele pienillä suklaa- tai toffeemunilla ja sitruunamelissan lehdillä. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.