
Mustikka-kardemummakakku
about 16 palaa
Helppo
100 minuuttia
Mustikka ja kardemumma on taivaassa tehty yhdistelmä!
Reseptin ainesosat
Taikina
175 g
voita (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
4 kpl
kananmunaa
3,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
kardemummaa
120 g
smetanaa
250 g
mustikoita
Kuorrutus
200 g
maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1,5 dl
tomusokeria
about 150 g
mustikoita
Valmistus:
Valmistus :
100 minuuttia
1
Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan noin 24 cm pinnoitettu irtopohjavuoka.
2
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan smetanan kanssa puuhaarukalla sekoittaen. Kääntele marjat varovasti joukkoon.
3
Kaada taikina vuokaan ja paista kakku.
Paistoaika: about 50 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
4
Anna kakaun jäähtyä noin 15 min ja irrota vuoka. Vatkaa silläaikaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi. Mausta sitruuna-aromilla. Levitä kuorrutus täysin jäähtyneelle kakulle.
5
Koristele marjoilla ja mintunlehdillä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Joulun Moussekakku![]()

60 MinHelppo
Joulun Moussekakku
60 MinHelppo
Joulun Moussekakku
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla![]()

40 MinHelppo
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla
40 MinHelppo
Puolukkajäätelökakku joulukuusikoristeilla
Karviais-aprikoosikakku![]()

30 MinHelppo
Karviais-aprikoosikakku
30 MinHelppo
Karviais-aprikoosikakku
Murokakku![]()

60 MinHelppo
Murokakku
60 MinHelppo
Murokakku
Mehevä kahvikakku![]()

40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
Omenakakku![]()

40 MinHelppo
Omenakakku
40 MinHelppo
Omenakakku
Sitruunakakku sokerikuorrutteella![]()

30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
30 MinHelppo
Sitruunakakku sokerikuorrutteella
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa