
Pehmeä banaanikakku
10 palaa
Helppo
45 minuuttia
Terveellinen banaanikakku, jonka koostumus on mehevän kostea. Helppo gluteeniton ja maidoton ohje, jossa ainekset yhdistetään yhdessä kulhossa.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Banaanikakku
3 kpl
kananmunaa
3 kpl
kypsää banaania
1 dl
kookosöljyä
1,5 tl
1 tl
kardemumma
suolaa pieni ripaus
Vanilja-kookoskerma
1 prk
kookoskermaa jonka päältä kaavitaan 2 dl kovaa kookoskermaa
Näytä tuotteet
Valmistus :
45 minuuttia
1
Tee vaniljatankoon viilto pituussuunnasta ja rapsuta sisältä vaniljan siemenet esimerkiksi veitsen kärkeä apuna käyttäen. Yhdistä kakkupohjan kaikki ainekset ja pyöräytä ne sekaisin tehosekoittimessa.
2
Voitele irtopohjavuoka (noin 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 180 asteessa, noin 30 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut kauniisti. Anna kakun jäähtyä.
3
Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma kovaksi vaahdoksi. Mausta valmis vaahto vaniljasokerilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Cha cha cha -palat![]()

60 MinHelppo
Cha cha cha -palat
60 MinHelppo
Cha cha cha -palat
Omenakakku![]()

40 MinHelppo
Omenakakku
40 MinHelppo
Omenakakku
Vegaaninen porkkanakakku![]()

60 MinHelppo
Vegaaninen porkkanakakku
60 MinHelppo
Vegaaninen porkkanakakku
Mehevä kahvikakku![]()

40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
40 MinHelppo
Mehevä kahvikakku
Pastellinen juustokakku![]()

300 MinHelppo
Pastellinen juustokakku
300 MinHelppo
Pastellinen juustokakku
Punajuuri-suklaakakku![]()

100 MinHelppo
Punajuuri-suklaakakku
100 MinHelppo
Punajuuri-suklaakakku
Yllätyskakku!![]()

75 MinHelppo
Yllätyskakku!
75 MinHelppo
Yllätyskakku!
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa