Kaneli-suklaakranssi

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kanelilla ja suklaalla täytetty pullakranssi on juhlava tarjottava monenlaisiin juhliin. Voit leipoa pullan myös pitkoksi tai korvapuustien tapaan.

2 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kaneli-suklaakranssi

Pullataikina:

100 g pehmeää voita
2,5 dl maitoa
7 g kuivahiivaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1 kpl appelsiinia (kuori raastettuna)
1 tl suolaa
noin 8 dl vehnäjauhoja

Täyte:

75 g pehmeää voita
0,75 dl fariinisokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 tl kanelia
1 ps Dr. Oetker Tummaa Leivontasuklaata (100 g)

Voiteluun:

1 kpl kananmunaa

Valmistus

Valmistus:

1

Pullataikina

Kuutioi voi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut.

2

Sekoita maitoon sokeri, kardemumma, yhden appelsiinin raastettu kuori, suola ja muna. Lisää noin puolet jauhoista desilitra kerrallaan ja vatkaa taikinaa hetken aikaa. Sekoita taikinaan vähitellen loput jauhoista kädellä vaivaten. Lisää loppuvaiheessa voikuutiot. Alusta taikinaa, kunnes se on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista ja kädestä.

3

Peitä taikinakulho liinalla ja kohota lämpimässä paikassa noin 45 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi.

4

Täyte

Valmista täyte. Sekoita pehmeän voin joukkoon fariinisokeri, vaniljatahna ja kaneli.

5

Kranssi

Jaa taikina kahteen osaan. Tee yksi kranssi kerrallaan. Kauli taikinasta ohut levy (33 x 50 cm). Levitä päälle puolet täytteestä. Ripottele päälle puolet suklaahipuista. Käännä rullalle. Halkaise rulla pituussuunnassa jättäen toinen pää hieman yhteen. Nostele osiot toistensa ympärille kierteeksi, niin että leikkauspinta jää ylöspäin. Kännä lopuksi kierre renkaaksi leivinpaperin päälle. Tee toinen kranssi samaan tapaan.

6

Anna kohota liinalla peitettynä 20-30 minuuttia. Voitele munalla.

7

Paista 220-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Peitä kranssi foliolla ja jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia tai kunnes kranssi on juuri ja juuri kypsä.

Reseptin ravintosisältö Kaneli-suklaakranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 9931 kJ
2372 kcal
1352 kJ
323 kcal
Rasva 96.51 g 13.15 g
Hiilihydraatit 296.68 g 40.42 g
Proteiini 38.01 g 5.18 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei