EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kaneli-suklaakranssi

Kanelilla ja suklaalla täytetty pullakranssi on juhlava tarjottava monenlaisiin juhliin. Voit leipoa pullan myös pitkoksi tai korvapuustien tapaan.

2 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kaneli-suklaakranssi

Pullataikina:

100 g pehmeää voita
2,5 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Kuivahiivaa
1 dl sokeria
1 tl kardemummaa
1 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta
1 tl suolaa
about 8 dl vehnäjauhoja

Täyte:

75 g pehmeää voita
0,75 dl fariinisokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
2 tl kanelia
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100 g)

Voiteluun:

1 kpl kananmunaa

preparation

Valmistus

1

Pullataikina

Kuutioi voi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut.

2

Sekoita maitoon sokeri, kardemumma, appelsiinin kuoriraaste, suola ja muna. Lisää noin puolet jauhoista desilitra kerrallaan ja vatkaa taikinaa hetken aikaa. Sekoita taikinaan vähitellen loput jauhoista kädellä vaivaten. Lisää loppuvaiheessa voikuutiot. Alusta taikinaa, kunnes se on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista ja kädestä.

3

Peitä taikinakulho liinalla ja kohota lämpimässä paikassa noin 45 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi.

4

Täyte

Valmista täyte. Sekoita pehmeän voin joukkoon fariinisokeri, vaniljatahna ja kaneli.

5

Kranssi

Jaa taikina kahteen osaan. Tee yksi kranssi kerrallaan. Kauli taikinasta ohut levy (33 x 50 cm). Levitä päälle puolet täytteestä. Ripottele päälle puolet suklaahipuista. Käännä rullalle. Halkaise rulla pituussuunnassa jättäen toinen pää hieman yhteen. Nostele osiot toistensa ympärille kierteeksi, niin että leikkauspinta jää ylöspäin. Kännä lopuksi kierre renkaaksi leivinpaperin päälle. Tee toinen kranssi samaan tapaan.

6

Anna kohota liinalla peitettynä 20-30 minuuttia. Voitele munalla.

7

Paista 220-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Peitä kranssi foliolla ja jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia tai kunnes kranssi on juuri ja juuri kypsä.

Reseptin ravintosisältö Kaneli-suklaakranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 9935kJ
2373kcal
1549kJ
370kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g