EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Koristeelliset macaron-leivokset

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkullisten macaronien täytteenä toimii raikas Lemon curd eli sitruunatahna. Macaron-leivokset koristellaan Queen mix koristerakeilla.

20 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Koristeelliset macaron-leivokset

Macaronit:

3,66 dl tomusokeria (220g)
2,33 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (120 g)
3 kpl kananmunan valkuaista (100 g)
1 hyppysellinen suolaa
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Queen mix -koristerakeita

Sitruunatäyte:

1,5 dl sitruunamehua
1 kpl sitruunaa n kuori raastettuna (voi jättää myös pois)
1,5 dl sokeria
8 kpl kananmunan keltuaista
100 g voita

Valmistus

Valmistus:

1

Macaronit

Sihtaa tomusokeri ja mantelijauho kulhoon. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa kunnes vaahto on ilmavaa. Lisää sokeri ja vatkaa kunnes marenkivaahto on jämäkkää ja kiiltävää. Värjää vaaleanpunaiseksi geelivärillä. Kääntele mantelijauho ja tomusokeri kolmessa osassa sekaan ja sekoita kunnes taikina on tasaista.

Pursota macaron-pohjat leivinpaperille ja ripottele välittömästi päälle koristerakeita. Ripottele vain puoliin pohjista koristerakeita. Pohjapuoliskot voi jättää koristelematta. Anna macaronien kuivua 30-40 minuuttia huoneenlämmössä. Paista sitten 150 asteisessa uunissa 12-14 minuuttia.

2

Sitruunatäyte

Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa ja jatka kiehuvan seoksen sekoittamista 2-3 minuuttia. Anna täytteen jäähtyä kunnolla ennen kuin täytät leivokset.

Jos haluat olla varma, että macaron-leivokset onnistuvat, kannattaa mittauksen sijasta punnita raaka-aineet.

Macaron-leivokset voi pakastaa sekä täytettyinä että ilman täytettä.

Reseptin ravintosisältö Koristeelliset macaron-leivokset

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 557 kJ
133 kcal
1470 kJ
351 kcal
Rasva 7.33 g 19.28 g
Hiilihydraatit 14.34 g 37.72 g
Proteiini 2.39 g 6.29 g