EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Laskiaispullakakku

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Laskiaispullan makuinen juustokakku! Resepti, jossa pullan päällä on reilusti vadelma- ja mantelitäytettä.

15 annosta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Laskiaispullakakku

Pohja:

50 g voita
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
0,25 tl suolaa
1 dl maitoa
1 kpl kananmunaa

Mantelitäyte:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
200 g Dr. Oetker Mantelimassaa
0,5 dl sokeria
4 dl kuohukermaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
2 rkl vettä

Vadelmatäyte:

300 g vadelmia
1 dl sokeria
4 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Koristelu:

2 dl kuohukermaa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
50 g Dr. Oetker Mantelilastuja
3 rkl Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa
vadelmia

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 22 cm) leivinpaperilla. Kuumenna uuni 200 ℃:seen.

2

Pohja

Sulata voi. Mittaa vehnäjauho, sokeri, leivinjauhe, kardemumma ja suola kulhoon ja sekoita yhteen. Lisää voi, maito ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi, mutta älä vaivaa taikinaa. Kaada taikina vuokaan. Paista noin 15 minuuttia tai kunnes pulla on keskeltä kypsä. Anna jäähtyä.

3

Mantelitäyte

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Soseuta mantelimassa, sokeri, vaniljatahna ja 1 dl kermaa tasaiseksi tahnaksi. Vatkaa loput kermasta pehmeäksi vaahdoksi ja kääntele mantelimassatahna kermavaahdon joukkoon. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana mousseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle. 

4

Vadelmatäyte

Mittaa vadelmat ja sokeri kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes vadelmista irtoaa nestettä. Jos käytät ulkomaisia vadelmia, keitä vadelmia 3 minuuttia. Paseeraa vadelmat siivilän läpi, jotta saat sileää sosetta. Anna soseen jäähtyä hetki, ettei se sulata kermavaahtoa.

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna 3 rkl vadelmasosetta ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Sekoita liivateseos vadelmasoseen joukkoon. Kääntele kerma vadelmasoseen joukkoon kolmessa erässä. Kaada vadelmatäyte mantelimassatäytteen päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään. 

5

Koristelu

Irrota hyytynyt kakku vuoastaan ja siirrä tarjoilualustalle. Vatkaa kerma ja vaniljatahna kuohkeaksi vaahdoksi ja pursota kakun päälle. Viimeistele kakku mantelilastuilla, vadelmarouheella ja tuoreilla vadelmilla.

Reseptin ravintosisältö Laskiaispullakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1792kJ
428kcal
1306kJ
312kcal
Rasva 30.51g 22.27g
Hiilihydraatit 34.36g 25.08g
Proteiini 5.98g 4.37g