EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Laskiaispullat

Kermavaahdolla täytetty perinneherkku 1700-luvulta. Laskiastiistaina tai laskiaissunnuntaina nautittava pulla.

about 24 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Laskiaispullat

Tarvitset:

5 dl maitoa
50 g hiivaa
1 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
2 dl taloussokeria
3 tl kardemummaa
125 g voita
about 15 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta

Täytteeksi:

2 dl vispikermaa
sokeria
Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 - 100 g Dr. Oetker Mantelimassaa

preparation

Valmistus

1

Kuumenna maito kädenlämpöiseksi ja murenna sekaan hiiva. Lisää suola, sokeri, kardemumma ja kananmuna. Sulata voi ja lisää se jäähtyneenä.

2

Lisää jauhot pienissä määrissä aluksi voimakkaasti vatkaten ja lopuksi vaivaten tasaisesti. Taikina on valmis kun se irtoaa käsistä ja kulhon reunasta.

3

Anna kohota vedottomassa ja lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

4

Vaivaa taikina pöydällä. käytä apuna jauhoja. Jaa taikina noin 24 palaan ja pyöritä paloista pyöreitä pullia. Asettele pullat pellille harvakseltaan ja anna kohota liinan alla.

5

Voitele kohonneet pullat, koristele ne mantelirouheella ja paista kauniin ruskeaksi.

Lämpötia: 230 °C

Kiertoilmauuni: 210 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: about 10 Minutes

6

Halkaise jäähtyneet pullat. Leikkaa mantelimassasta ohuita viipaleita ja laita niitä pullien väliin. Vaahdota kerma ja lisää sokeri. Laita kermavaahtoa pullien väliin ja aseta kansi takaisin päälle.

Voitele pullat kananmunalla ja koristele halutessasi Dr. Oetker mantelirouheella.

Reseptin ravintosisältö Laskiaispullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1210kJ
289kcal
1298kJ
310kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g