EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mango-Sitruunakakku

Gluteeniton, munaton ja maidoton kakku sopii useimpiin ruokavalioihin. Upea ja herkullinen kakku maistuu kaikille.

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mango-Sitruunakakku

Pohja:

about 200 g kaurakeksejä (gluteenittomia)
50 g margariinia (maidotonta)

Mangotäyte:

2,5 dl kauravaniljakastiketta
250 g kauratuorejuustoa
about 100 g mangososetta
4 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
1 rkl sitruunamehua

Sitruunatäyte:

2,5 dl kauravaniljakastiketta
250 g kauratuorejuustoa
4 rkl sitruunamehua
4 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä

preparation

Valmistus

1

Murskaa keksit ja sulata rasva. Lisää keksimurska margariinisulaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuoan (halkaisija 24cm) pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.

2

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

3

Vatkaa molemmat vaniljakastikkeet kulhossa vaahdoksi ja lisää molemmat purkilliset tuorejuustoa edelleen vatkaten. Jaa massa tässä vaiheessa tasan kahteen kulhoon.

4

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota 4 liivatelehteä siihen. Kaada ohuena nauhana mangososeen sekaan sekoittaen ja yhdistä toiseen massanpuolikkaaseen. Sekoita tasaiseksi.

5

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota loput 4 liivatelehteä siihen. Lisää vielä 3 rkl sitruunamehua ja yhdistä ohuena nauhana toiseen vielä maustamattomaan massaan koko ajan sekoittaen.

6

Ota vuoka jääkaapista ja kaada vuorotellen kumpaakin massaa keskelle keksipohjaa kunnes kaikki massa on käytetty. Pyöräytä vielä esimerkiksi syömäpuikolla massaan spiraalikuvio pohjaa myöden. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.

Reseptin ravintosisältö Mango-Sitruunakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1118kJ
267kcal
980kJ
234kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 3.90g 3.42g