Flag

Mango-Sitruunakakku

12 palaa
Helppo
240 minuuttia
Gluteeniton, munaton ja maidoton kakku sopii useimpiin ruokavalioihin. Upea ja herkullinen kakku maistuu kaikille.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gkaurakeksejä (gluteenittomia)
50 gmargariinia (maidotonta)
Mangotäyte
2,5 dlkauravaniljakastiketta
250 gkauratuorejuustoa
100 gmangososetta
4 kplDr. Oetker Luomu Liivatelehteä
1 rklsitruunamehua
Sitruunatäyte
2,5 dlkauravaniljakastiketta
250 gkauratuorejuustoa
4 rklsitruunamehua
4 kplDr. Oetker Luomu Liivatelehteä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
1

Murskaa keksit ja sulata rasva. Lisää keksimurska margariinisulaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuoan (halkaisija 24cm) pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.

2

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

3

Vatkaa molemmat vaniljakastikkeet kulhossa vaahdoksi ja lisää molemmat purkilliset tuorejuustoa edelleen vatkaten. Jaa massa tässä vaiheessa tasan kahteen kulhoon.

4

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota 4 liivatelehteä siihen. Kaada ohuena nauhana mangososeen sekaan sekoittaen ja yhdistä toiseen massanpuolikkaaseen. Sekoita tasaiseksi.

5

Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota loput 4 liivatelehteä siihen. Lisää vielä 3 rkl sitruunamehua ja yhdistä ohuena nauhana toiseen vielä maustamattomaan massaan koko ajan sekoittaen.

6

Ota vuoka jääkaapista ja kaada vuorotellen kumpaakin massaa keskelle keksipohjaa kunnes kaikki massa on käytetty. Pyöräytä vielä esimerkiksi syömäpuikolla massaan spiraalikuvio pohjaa myöden. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.