EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mangomousse ja keksikorvat

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanan raikas pääsiäisherkku, jossa mangomousse koristellaan pupunkorvilla.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mangomousse ja keksikorvat

Mangomousse:

6 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
1 kpl mangoa (noin 500 g)
1 kpl Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
500 g jogurttia
1 dl sokeria
1 dl kuohukermaa

Keksikorvat:

1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
kanelia
kardemummaa
suolaa
50 g pehmeää voita
1 rkl maitoa

Koristeluun:

raesokeria
pistaasipähkinöitä

Valmistus

Valmistus:

1

Mangomousse

Laita liivatelehdet kylmään veteen. Kuori mango ja leikkaa kivi irti. Leikkaa kolmasosa mangosta kuutioksi ja laita jääkaappiin. Leikkaa loppu mango paloiksi ja laita kulhoon. Leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa puoliksi ja kaavi siemenet mangon joukkoon. Soseuta mango sauvasekoittimella. Lisää jogurtti ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. 

Kuumenna pieni määrä vettä ja lisää liotetut liivatelehdet joukkoon. Lisää liivate ohuena nauhana kaataen mangoseoksen joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele kermavaahto joukkoon. 

Levitä puolet mangovaahdosta jälkiruokalasiin ja ripottele päälle puolet mangonkuutioista. Lisää loput mangovaahdosta. Laita jääkaappiin.

2

Keksikorvat

Kuumenna uuni 180°C:seen kiertoilmalle tai 200°C:seen  tasalämmölle. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput ainekset. Jaa taikina 16-20 osaan ja muotoile palat 5-6 cm pitkiksi kolmioiksi. Laita keksit leivinpaperille uunipellin päälle. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. 

3

Koristelu

Koristele mangomousse keksikorvilla, mangopaloilla ja pistaasipähkinöillä.

Reseptin ravintosisältö Mangomousse ja keksikorvat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1143kJ
273kcal
867kJ
207kcal
Rasva 14.68g 11.12g
Hiilihydraatit 29.55g 22.39g
Proteiini 5.22g 3.96g