Flag

Mangomousse ja keksikorvat

8 - 10 annosta
Helppo
80 minuuttia
Ihanan raikas pääsiäisherkku, jossa mangomousse koristellaan pupunkorvilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Mangomousse
6 kplDr. Oetker Liivatelehteä
1 kplmangoa (noin 500 g)
1 kplDr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
500 gjogurttia
1 dlsokeria
1 dlkuohukermaa
Keksikorvat
1,5 dlvehnäjauhoja
0,5 dlsokeria
kanelia
kardemummaa
suolaa
50 gpehmeää voita
1 rklmaitoa
Koristeluun
raesokeria
pistaasipähkinöitä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
1

Mangomousse

Laita liivatelehdet kylmään veteen. Kuori mango ja leikkaa kivi irti. Leikkaa kolmasosa mangosta kuutioksi ja laita jääkaappiin. Leikkaa loppu mango paloiksi ja laita kulhoon. Leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa puoliksi ja kaavi siemenet mangon joukkoon. Soseuta mango sauvasekoittimella. Lisää jogurtti ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. 

Kuumenna pieni määrä vettä ja lisää liotetut liivatelehdet joukkoon. Lisää liivate ohuena nauhana kaataen mangoseoksen joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele kermavaahto joukkoon. 

Levitä puolet mangovaahdosta jälkiruokalasiin ja ripottele päälle puolet mangonkuutioista. Lisää loput mangovaahdosta. Laita jääkaappiin.

2

Keksikorvat

Kuumenna uuni 180°C:seen kiertoilmalle tai 200°C:seen  tasalämmölle. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput ainekset. Jaa taikina 16-20 osaan ja muotoile palat 5-6 cm pitkiksi kolmioiksi. Laita keksit leivinpaperille uunipellin päälle. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä. 

3

Koristelu

Koristele mangomousse keksikorvilla, mangopaloilla ja pistaasipähkinöillä.