EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-vuohenjuustosalaatti myslikrutongeilla

(0)
5 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Raikas salaattiresepti. Mansikan ja vuohenjuuston täydellinen yhdistelmä, jossa sokeroimaton mysli tuo ihanaa suutuntumaa.

about 4 annosta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikka-vuohenjuustosalaatti myslikrutongeilla

Salaatti:

100 g rucolaa
350 g mansikkaa
150 g vuohenjuustoa
1 dl Dr. Oetker Vitalis Ei lisättyä sokeria täysjyvämysliä

Kastike:

3 rkl balsamietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
jauhettua mustapippuria
suolaa
sokeria

Valmistus

Valmistus:

Huuhtele rucola. Puhdista ja viipaloi noin puolet mansikoista. Viipaloi vuohenjuusto.

Levitä rucola tarjoiluvadille ja ripottele mansikat ja vuohenjuustoviipaleet salaatin päälle. Viimeistele salaatti Vitalis myslillä.

Valmista kastike soseuttamalla loput mansikat, lisää balsamietikka ja öljy. Mausta kastike ja tarjoile salaatin kanssa.

Vinkki: Voit käyttää Feta- tai Mozzarellajuustoa vuohenjuuston sijaan.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-vuohenjuustosalaatti myslikrutongeilla

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1616 kJ
386 kcal
825 kJ
197 kcal
Rasva 22.27 g 11.36 g
Hiilihydraatit 22.51 g 11.48 g
Proteiini 11.83 g 6.03 g