
Pizza-chorizo-cocktailpalat
16 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Tuunaa Ristorante -pizza helpoiksi cocktailpaloiksi.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pizza-chorizo-cocktailpalat
pkt
Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia
noin 75 g
chorizo-makkaraa
16 kpl
kivettömiä mustia oliiveja
150 g
mozzarellajuustoa (minipalloja)
16 kpl
basilikanlehtiä
16 kpl
cocktailtikkuja
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
1
Kuumenna uuni 220 ° C asteeseen (kiertoilma 200 ° C).
2
Valmista pizza pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia.
3
Anna pizzan jäähtyä hieman. Leikkaa chorizo ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pizza 16 osaan. Laita cocktailtikkuun ensimmäiseksi yksi oliivi. Kääri chorizoviipale mozarellapallon ympärille ja laita se tikkuun. Laita vielä viimeiseksi basilikanlehti ja kiinnitä tikku pizzan reunaan.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Kinkku-juustomuffinit![]()

20 MinHelppo
Kinkku-juustomuffinit
20 MinHelppo
Kinkku-juustomuffinit
Parsanyytit![]()

40 MinHelppo
Parsanyytit
40 MinHelppo
Parsanyytit
Pizzavohvelit valmispizzasta![]()

75 MinHelppo
Pizzavohvelit valmispizzasta
75 MinHelppo
Pizzavohvelit valmispizzasta
Pizza Hot Dog -rullat![]()

60 MinHelppo
Pizza Hot Dog -rullat
60 MinHelppo
Pizza Hot Dog -rullat
Pizza bianca![]()

40 MinHelppo
Pizza bianca
40 MinHelppo
Pizza bianca
Pizzakierteet![]()

75 MinHelppo
Pizzakierteet
75 MinHelppo
Pizzakierteet
Tulinen BBQ-pizzadippi![]()

15 MinHelppo
Tulinen BBQ-pizzadippi
15 MinHelppo
Tulinen BBQ-pizzadippi
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa