Pizza-chorizo-cocktailpalat
16 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Tuunaa Ristorante -pizza helpoiksi cocktailpaloiksi.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pizza-chorizo-cocktailpalat
pkt
Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia
noin 75 g
chorizo-makkaraa
16 kpl
kivettömiä mustia oliiveja
150 g
mozzarellajuustoa (minipalloja)
16 kpl
basilikanlehtiä
16 kpl
cocktailtikkuja
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
1
Kuumenna uuni 220 ° C asteeseen (kiertoilma 200 ° C).
2
Valmista pizza pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia.
3
Anna pizzan jäähtyä hieman. Leikkaa chorizo ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pizza 16 osaan. Laita cocktailtikkuun ensimmäiseksi yksi oliivi. Kääri chorizoviipale mozarellapallon ympärille ja laita se tikkuun. Laita vielä viimeiseksi basilikanlehti ja kiinnitä tikku pizzan reunaan.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa