Flag

Pizza-chorizo-cocktailpalat

16 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Tuunaa Ristorante -pizza helpoiksi cocktailpaloiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pizza-chorizo-cocktailpalat
pkt Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacia
about 75 gchorizo-makkaraa
16 kplkivettömiä mustia oliiveja
150 gmozzarellajuustoa (minipalloja)
16 kplbasilikanlehtiä
16 kplcocktailtikkuja

Näytä tuotteet

1

Kuumenna uuni 220 ° C asteeseen (kiertoilma 200 ° C).

2

Valmista pizza pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia.

3

Anna pizzan jäähtyä hieman. Leikkaa chorizo ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa pizza 16 osaan. Laita cocktailtikkuun ensimmäiseksi yksi oliivi. Kääri chorizoviipale mozarellapallon ympärille ja laita se tikkuun. Laita vielä viimeiseksi basilikanlehti ja kiinnitä tikku pizzan reunaan.