EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkikummituksilla koristeltu halloween kakku | Liv Martine

Ilahduta ja kauhistuta vieraitasi tällä herkullisella marenkikummituksin koristellulla suklaatäytekakulla.

14 palaa

Vaikeustaso 2 150 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenkikummituksilla koristeltu halloween kakku | Liv Martine

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1,75 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,25 dl vettä
2,3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Mustaa elintarvikeväriä
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100 g)

Marenkikummitukset:

3 kpl kananmunan valkuaista
2,3 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Mustaa geeliväriä

Täyte ja kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dl maitoa

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohja leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. 

Pohja

Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja vatkaa hyvin. Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe muna-sokerivaahtoon ja sekoita käännellen. Sekoita joukkoon musta elintarvikeväri ja lisää suklaapisarat taikinaan käännellen.
 
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 30–35 minuuttia.
 
Tarkista kypsyys tikulla. Kakku on kypsä, kun tikkuun ei tartu taikinaa. Jos kakku saa uunissa liikaa väriä, levitä sen päälle folio paistumisen ajaksi. Anna kakkupohjan jäähtyä kokonaan ritilän päällä ja halkaise se sitten kolmeen osaan.

Marenkikummitukset

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista, kunnes marenki on kiinteää ja sileää.
 
Lusikoi 2/3 marenkimassasta pursotinpussiin, jossa on iso pyöreä tylla, ja pursota kummituksia leivinpaperin päälle. Lusikoi loput massasta pursotinpussiin, jossa on pieni pyöreä tylla. Pursota toiselle leivinpaperille pieniä silmiä.
 
Anna marenkien kuivua 15 minuuttia huoneenlämmössä ja paista kummituksia uunin keskitasolla 30–40 minuuttia ja silmiä 10 minuuttia. Jäähdytä marengit ja piirrä kummituksille silmät mustaan elintarvikeväriin kastetulla hammastikulla. Käännä marenkisilmät ja piirrä pupillit tasaiselle puolelle hammastikun avulla.

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita pussin sisältö maitoon. Vatkaa sähkövatkaimen alhaisimmalla nopeudella ensin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella 4 minuuttia.

Aseta yksi kakkulevy tarjoiluastialle. Levitä levyn päälle puolet moussesta. Aseta päälle toinen kakkulevy ja levitä loput moussesta sen päälle. Aseta lopuksi päälle kolmas kakkulevy. Asettele marenkikummitukset kakun pinnalle ja silmät mousseen sen reunoille.

Voit myös tehdä marenkikummitukset Dr. Oetkerin Marenkijauheesta!

Jos haluat päästä helpommalla, käytä koristelussa Dr. Oetker Sugar Eyes -koristesilmiä.

Reseptin ravintosisältö Marenkikummituksilla koristeltu halloween kakku | Liv Martine

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1176kJ
281kcal
1202kJ
287kcal
Rasva 4.78g 4.87g
Hiilihydraatit 53.64g 54.74g
Proteiini 5.17g 5.28g