EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Minipavlovat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Täytä söpöt pavlovat vaniljatäytteellä ja tuoreilla marjoilla! Herkullinen jälkiruoka viimeistellään toffeekastikkeella ja koristerakeilla.

6 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Minipavlovat

Marengit:

3 kpl kananmunan valkuaista
2,5 dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100g)
about 50 g Dr. Oetker Toffeekastiketta

Täyte:

2,5 dl vispikermaa
1 - 2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Toffeekastiketta
mansikoita
vadelmia
mustikoita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Bloomy Luomu Koristerakeita
Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita
mintunlehtiä

Valmistus

Valmistus:

1

Marengit

Kuumenna uuni 100 asteeseen kiertoilmalle. Vatkaa valkuaiset ilmavaksi ja jäykäksi vaahdoksi niin, että voit kääntää kulhon ylösalaisin ilman, että valkuaiset valuvat pois. Lisää sokeri vähitellen joukkoon samalla vatkaten ja vatkaa kunnes marenki on jäähtynyt ja kiiltävää. Kääntele suklaarakeet ja toffeekastike marenkivaahdon joukkoon.

Laita leivinpaperi uunipellille. Nostele leivinpaperille kuusi marenkipohjaa lusikoiden avulla. Tee niiden keskelle pieni kolo. Paista uunissa noin 1 tunti ja ota pois uunista. Marenkien tulisi olla viileitä ja hieman tahmeita sisältä. Jäähdytä marenkeja leivontaritilällä. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa. Voit hyvin valmistaa marengit pari päivää ennen tarjoilua.

Täyte

Kun marengit ovat täysin jäähtyneet, laita ne tarjoilulautaselle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljatahna. Levitä vaahto marenkipohjiin ja valuta toffeekastiketta päälle. Koristele mansikoilla, vadelmilla ja mustikoilla. Viimeistele hopeahelmillä, luomurakeilla ja mintunlehdillä.

Reseptin ravintosisältö Minipavlovat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1784 kJ
426 kcal
1331 kJ
318 kcal
Rasva 20.26 g 15.12 g
Hiilihydraatit 57.57 g 42.96 g
Proteiini 3.89 g 2.90 g