EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mocca cupcakes

Suklaiset kahvimuffinit jälkiruoaksi tai kahvin kanssa nautittavaksi.

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mocca cupcakes

Ainekset:

100 g voita
2 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa
0,5 dl kahvia
12 kpl Muffinivuokia

Kuorrute ja koristelu:

250 g tomusokeria
80 g pehmeää voita
0,5 dl kahvia
25 g kaakaojauhetta
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

preparation

Valmistus

1

Sulata voi. Anna jäähtyä hetki, lisää kananmunat ja sokeri. Sekoita voimakkaasti vispilällä tai puuhaarukalla.Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan varovasti sekoittaen vuorotellen nesteiden kanssa. Jaa taikina 12 Dr. Oetker Muffinivuokaan tai 15 Dr. Oetker Cupcake vuokaan. Paista uunissa.

Lämpötia: 170 °C

Kiertoilmauuni: 170 °C

recipe.preparation.groove/height Keskitasolla

Paistoaika: about 25 - 30 Minutes

2

Anna leivosten jäähtyä hyvin ennen kuorrutteen levittämistä. Sekoita kuorrutteen ainekset kulhossa sähkövatkaimen pienimmällä teholla tasaiseksi seokseksi. Vaahdota vielä 5 minuuttia suurimmalla teholla, jotta kuorrutteesta tulee ilmavaa. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on liian löysää tai maitoa, jos kuorrute on liian paksua. Pursota kuorrute leivoksille ja koristele pehmeillä hopeahelmillä.