Flag

Punajuuri-kuppikakut

10 kappaletta
Keskitasoinen
65 minuuttia
Upeat suklaakuppikakut saavat mehevyyttä ja väriä punajuuresta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
100 gpunajuuria keitettynä ja raastettuna
70 gomenaa raastettuna
1,25 dlruokosokeria
1 dlmantelijuomaa
yhden sitruunan kuori raastettuna
1 rklsitruunamehua
1 rklTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
50 gkookosrasvaa
1,75 dlvehnäjauhoja
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dlkaakaojauhetta
100 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Kuorrutus
250 gmascarponejuustoa
1 dltomusokeria
2 tlDr. Oetker Pinkkiä geeliväriä tai 2 tl punajuurimehua
kookoslastuja

Näytä tuotteet

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä tai 2 tl punajuurimehua

Esivalmistelut

Laita paperiset muffinivuoat muffinipellille. Laita pursotuspussin sisään tähtitylla (Ø 12 mm). Kuumenna uuni 180°C:seen. 


Taikina

Sekoita keitetty ja raastettu punajuuri, omenaraaste, mantelimaito,  sitruunan raastettu kuori, sitruunanmehu, vaniljatahna ja kookosöljy. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään ja sekoita taikinaan. Kääntele lopuksi suklaarakeet joukkoon. Täytä muffinivuoat kahden ruokalusikan avulla. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Jäädytä leivontaritilällä ennen kuorruttamista.


Kuorrutus

Vatkaa nopeasti sekaisin mascarponejuusto, tomusokeri ja punajuurimehu. Laita täyte pursotuspussiin ja pursota kuppikakkujen päälle. Koristele kookoslastuilla.