EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Paistettava amerikkalainen juustokakku

(0)
4 5 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Klassinen New York style cheese cake sopii juhlaan kuin juhlaan. Helppo resepti on muunneltavissa makuaineita vaihtelemalla.

about 12 annosta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Paistettava amerikkalainen juustokakku

Pohja:

150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Täyte:

500 g maitorahkaa
2 prk maustamatonta tuorejuustoa (400 g)
4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
0,5 dl perunajauhoja
100 g valkosuklaata
yhden sitruunan kuori raastettuna

Koristelu:

1,5 dl Dr. Oetker Toffeekastiketta
100 g mustikoita
Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Vaahdota sokeri ja pehmeä rasva. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan yhdessä vaniljatahnan kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

2

Täyte

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle.

3

Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min. kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna kakun jäähtyä ja koristele toffeekastikkeella, marjoilla ja koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Paistettava amerikkalainen juustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2252 kJ
538 kcal
1264 kJ
302 kcal
Rasva 21.04 g 11.82 g
Hiilihydraatit 49.41 g 27.76 g
Proteiini 7.11 g 3.99 g