Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

PAULA Vaniljavanukas -kakku

(0)
4 2 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Täpläfanien suosikki kakku!

noin 12 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin PAULA Vaniljavanukas -kakku

Pohja:

50 g voita
50 g tummaa suklaata
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tl suolaa

Täyte:

5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 tl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
0,25 dl sokeria
4 prk PAULA Vanilja vanukas+suklaarakeet 125g
4 dl kuohukermaa
0,5 dl maitoa
Dr. Oetker Geelivärejä (1tl punaista, keltaista ja sinistä kutakin)

Koristelu:

150 g valkoista leivontasuklaata
PAULA vanukaspakkausten suklaarakeet

Valmistus

Valmistus:

1

Valmista ensin pohja. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm), öljyä vuoan reunat.

2

Sulata suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Sekoita munavaahtoon suklaa-voiseos. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina vuokaan.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: noin 20 - 25 minuuttia

3

Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Sekoita tuorejuusto, vaniljatahna ja sokeri tasaiseksi seokseksi.

4

Lisää PAULA-vanukkaat. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna maito ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen vanukas-seokseen.

5

Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto. Ota massasta 2 dl sivuun ja värjää se ruskeaksi elintarvikeväreillä.

6

Nosta pohja tarjoiluvadille. Aseta pohjan ympärille irtopohjavuoan reunus. Kaada vaalea massa pohjan päälle ja siirrä ruskea massa pursotinpussiin.

7

Pursota ruskeaa massaa vaalean sisään ja pinnalle pilkuiksi. Anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kahdeksan tuntia.

8

Tee koristeet sulattamalla ensin valkosuklaa. Levitä suklaa leivinpaperille ohueksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle karkkirakeita. Anna jähmettyä kylmässä ja taittele paloiksi. Kiinnitä palat hyytyneen kakun reunoille sulalla suklaalla.

Reseptin ravintosisältö PAULA Vaniljavanukas -kakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1620 kJ
387 kcal
1277 kJ
305 kcal
Rasva 25.42 g 20.01 g
Hiilihydraatit 26.82 g 21.12 g
Proteiini 4.73 g 3.72 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei