Flag

Pikeeri eli royal icing

1 annos
Helppo
20 minuuttia
Konditorioiden julkinen salaisuus on pikeerin eli royal icingin käyttäminen pipareiden koristelussa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2 kplkananmunan valkuaista (1/2 dl)
3 dltomusokeria
tippasitruunamehua
Dr. Oetker Geelivärejä

Näytä tuotteet

1

Mittaa valkuaiset ja puolet tomusokerista kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti. Lisää loppu tomusokeri ja sitruunanmehu. Lisää geeliväriä tippa kerrallaan, kunnes saat haluamasi värin. Jatka vatkaamista vielä 1- 2 minuuttia.

2

Laita pikeeri pursotinpussiin tai vahvaan pakastepussiin. Leikkaa kulmaan pieni reikä. Koristele piparit. Jos haluat kuorruutta koko pikkuleivän tai isompia alueita, piirrä ensin reunat ja levitä sitten kuorrrutetta reunojen sisälle. Kuorrutteen levittämiseen voi käyttää pientä tikkua tai lastaa. Anna kovettua huoneenlämmössä.