Flag

Crinkle Cookies

about 35 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Hurmaavat suklaakeksit sopivat vegaaniruokavalioon ja ovat suussa sulavia!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Keksitaikina
60 gmaidotonta leivontamargariinia (vegaanista margariinia)
170 gsokeria
2 rklDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
suolaa
150 gvehnäjauhoja
70 gDr. Oetker Leivontakaakaota (siivilöitynä)
1,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
90 gmakeuttamatonta omenasosetta
Lisäksi
100 gtomusokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota (siivilöitynä)
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Keksitaikina

Sekoita kaikki ainekset keskenään sähkövatkaimen taikinakoukuilla tasaiseksi taikinaksi. Kääri keksitaikina kelmulla ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. 


Ota taikinasta saksanpähkinän kokoisia palasia ja muotoile niistä palloja. Pyörittele pallot tomusokerissa ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Reseptistä tulee useampi pellillinen.


Aseta uunipelti uunin keskitasolle ja paista keksejä 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia yksi uunipelti kerrallaan.


Vinkit!

Keksitaikinan voi valmistaa hyvin edellisenä päivänä. Säilytä valmista taikinaa jääkaapissa kelmuun käärittynä.


Keksit säilyvät ilmatiivissä rasiassa noin yhden viikon.