EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Piparkakkutalo

Kokoa piparitalo koristamaan joulupöytää! Kokoaminen käy helposti Elintavikeliimalla.

1 kappale

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Piparkakkutalo

Ainekset:

piparkakku taikinaa, pakaste tai itse tehty
tuubi Dr. Oetker Elintarvikeliimaa (Baking glue)
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker koristerakeita
1 ps Dr. Oetker Liivatelehteä , Sokerimassaa, makeisia ym.
recipe.download.for.recipe

Valmistus

Valmistus:

1

Tulosta mallipiirustus paperille ja leikkaa osat irti toisistaan.

2

Piparkakkutaikina

Voit käyttää piparitaloon joko valimista pakastetaikinaa tai itse tehtyä piparitaikinaa. Valmista taikina ohjeen mukaan.

3

Kauli taikina tarttumattomalla, jauhotetulla alustalla isoksi, tasaiseksi levyksi. Jätä taikina vähintään 3 mm paksuiseksi. Voit kaulia taikinan myös suoraa leivinpaperin päälle, jolloin vältyt osien siirtelyltä. Aseta paperimuotit taikinalle ja leikkaa taikinasta kaikki tarvittavat osat. Jos taikinaa jää yli, kauli loput isoksi alustaksi talolle.

4

Paista osat piparitaikinan ohjeen mukaisesti. Anna osien jäähtyä tasaisella alustalla, jotta osat eivät väänny. Voit tarvittaessa tasoittaa reunoja varovasti terävällä veitsellä leikaten.

5

Kokoa talo jäähtyneistä ja kovettuneista osista Elintarvikeliiman avulla. Anna liiman kovettua ennen koristelua noin tunnin ajan tai kunnes saumat eivät enää jousta.

6

Koristele talo sokerikuorrutteella, koristelugeeleillä, koristerakeilla ja sokerimassalla. Liivatelehdet voi liimata liimalla talon ikkunoiden sisäpuolelle ikkunalaseiksi. Valkoisesta sokerimassasta saa kauniit lumihanget ja -ukot ja vihreästä kauniita kuusia. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptin ravintosisältö Piparkakkutalo

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3718kJ
888kcal
1470kJ
351kcal
Rasva 1.85g 0.73g
Hiilihydraatit 196.97g 77.85g
Proteiini 15.21g 6.01g