EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pullat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Pullien perusresepti, josta leivota monta pellillistä ihania pikkupullia, korvapuusteja tai muutaman pitkon.

about 40 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pullat

Pullataikina:

5 dl maitoa
2 ps kuivahiivaa
1 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1,5 dl sokeria
3 tl kardemumma
150 g pehmeää voita
about 14 dl vehnäjauhoja

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää sokeri, suola, kardemumma. Lisää pieni määrä jauhoja ja kuivahiiva. Vatkaa taikinaan ilmaa.

2

Lisää kananmuna ja muutama desilitra lisää jauhoja ja jatka vatkaamista. Lisää jauhoja pienissä erissä ja sekoita aina hyvin lisäysten välillä. Lisää pehmeä rasva pienissä erissä, kun taikina on jo melko paksua. Vaivaa taikinaa lopuksi vielä hyvin, ripottele pinnalle jauhoja ja anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.

3

Kaada kohonnut taikina jauhotetulle leivinalustalle ja painele siitä isoimmat ilmakuplat. Jaa taikina kahteen osaan ja leivo taikina haluamasi laisiksi pulliksi. Anna kohota liinan alla noin 20-30 minuuttia ennen paistamista. Voitele kananmunalla ja koristele halutessasi raesokerilla tai koristerakeilla. Paista väljästi aseteltuina leivinpaperin päällä 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ovat saaneet kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö Pullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 548 kJ
131 kcal
1248 kJ
298 kcal
Rasva 3.60 g 8.18 g
Hiilihydraatit 19.76 g 44.90 g
Proteiini 2.92 g 6.64 g