Flag

Rommikorintti-fudge

about 35 kappaletta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Rommikorintti-fudge resepti.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

ainekset
1,5 rklvettä
1 rklDr. Oetker Rommiaromia
200 gmaitosuklaata
50 gDr. Oetker Mantelirouhetta
3 dlvispikermaa
3 dlsokeria
0,5 dltummaa siirappia
50 gvoita
75 gDr. Oetker Korintteja (n. 1 dl)
koristelu
Dr. Oetker koristerakeita silver

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Rommiaromia
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Korintteja (n. 1 dl)
1

Mittaa vesi ja rommiaromi kulhoon ja laita korintit seokseen marinoitumaan siksi aikaa, kun valmistat fudgen. Pilko suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Paahda mantelirouhe kuivalla kuumalla pannulla, varo polttamasta! Mittaa kuohukerma ja sokeri kattilaan ja kuumenna, kunnes seos kiehahtaa. Lisää siirappi ja voi. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes seos sakenee. Kun seos alkaa olla riittävän sakeaa, kuin paksua kinuskia, ota kattila liedeltä. .

2

Keittoaika on noin tunti. Sekoita joukkoon suklaa, mantelirouhe sekä korintit, joista ylimääräinen rommivesi on kaadettu pois. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 x 20 cm). Anna fudgen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sitten jääkaappiin jähmettymään. Paloittele jähmettynyt fudge. Kaada koristerakeita lautaselle ja painele palat koristeisiin. Säilytä viileässä