EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruunakarkit

Kokeile valmistaa sitruunakarkkeja jääpalamuoteissa.

about 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruunakarkit

Sitruunakarkit:

10 tl Dr. Oetker liivatejauhetta (1/2 dl)
2 dl vesi (1+1)
6 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Nestemäistä glukoosia
0,5 - 1 tl Dr. Oetker Keltaista elintarvikeväriä
0,5 - 1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Valmistus

Valmistus:

1

Voitele 2 jääpalamuottia öljyllä. Karkit on helpompi irrottaa silikonivuoasta.

2

Sekoita 1 dl vettä ja liivatejauhe. Anna turvota. Kaada sokeri, glukoosi ja 1 dl vettä kattilaan. Keitä seosta ja sekoita kunnes sokeri on sulanut. Laita lämpötilamittari seokseen ja anna keittyä kunnes seos on 125 astetta. Ota sitten kattila pois liedeltä.

3

Lisää sekaan turvonnut liivatejauhe, aromi ja väri ja sekoita huolellisesti.

4

Kaada seos muotteihin. Laita jääkaappiin yön yli. Ota karkit pois muoteista ja pyörittele karkit kidesokerissa tai tomusokerissa.

Reseptin ravintosisältö Sitruunakarkit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 532kJ
127kcal
1566kJ
374kcal
Rasva 0.14g 0.43g
Hiilihydraatit 32.49g 95.55g
Proteiini 0.00g 0.01g