
Christmas bark
about 6 - 12 palaa
Keskitasoinen
80 minuuttia
Christmas bark eli itse tehty suklaalevy on kuuma hitti Amerikassa. Laita päälle omia herkkupalojasi tai valmista useampi levy lahjaksi ystäville.
Reseptin ainesosat
Ainekset
200 g
tummaa suklaata vaihtoehtoisesti valko- tai maitosuklaata
Valmistus:
Valmistus :
80 minuuttia
1
Vuoraa suorakaidevuoka (pituus n. 25 cm) leivinpaperilla.
2
Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle haluamasi päällysteet.
3
Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
4
Murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Vinkki: suklaalevy saa hauskan marmorikuvioisen pinnan kahden erivärisen suklaan ansiosta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Halloweenin helpot kakkutikkarit![]()

60 MinKeskitasoinen
Halloweenin helpot kakkutikkarit
60 MinKeskitasoinen
Halloweenin helpot kakkutikkarit
Iloiset suklaalepakot![]()

120 MinKeskitasoinen
Iloiset suklaalepakot
120 MinKeskitasoinen
Iloiset suklaalepakot
Rommikorintti-fudge![]()

60 MinKeskitasoinen
Rommikorintti-fudge
60 MinKeskitasoinen
Rommikorintti-fudge
Kirpeänsuloiset vaahtokarkit![]()

80 MinKeskitasoinen
Kirpeänsuloiset vaahtokarkit
80 MinKeskitasoinen
Kirpeänsuloiset vaahtokarkit
Jouluiset rommipallot![]()

180 MinKeskitasoinen
Jouluiset rommipallot
180 MinKeskitasoinen
Jouluiset rommipallot
Vaahtokarkit![]()

60 MinKeskitasoinen
Vaahtokarkit
60 MinKeskitasoinen
Vaahtokarkit
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa