Christmas bark
noin 6 - 12 palaa
Keskitasoinen
Christmas bark eli itse tehty suklaalevy on kuuma hitti Amerikassa. Laita päälle omia herkkupalojasi tai valmista useampi levy lahjaksi ystäville.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainekset
200 g
tummaa suklaata vaihtoehtoisesti valko- tai maitosuklaata
Valmistus :
80 minuuttia
1
Vuoraa suorakaidevuoka (pituus n. 25 cm) leivinpaperilla.
2
Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle haluamasi päällysteet.
3
Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
4
Murra jähmettyneestä levystä paloja. Syö sellaisenaan tai tarjoa kahvin kanssa. Vinkki: suklaalevy saa hauskan marmorikuvioisen pinnan kahden erivärisen suklaan ansiosta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa