EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffeeboston

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Salted caramel eli suolatoffee on yksi suurimmista makutrendeistä juuri nyt. Ihana yhdistelmä antaa perinteiselle bostonpullalle upean säväyksen.

about 16 palaa

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Toffeeboston

Pullataikina:

25 g hiivaa
2,5 dl maitoa
1 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
about 8 dl vehnäjauhoja
125 g pehmeää voita

Täyte:

100 g pehmeää voita
1 dl fariinisokeria
85 g fudgepaloja
1 tl sormisuolaa

Voiteluun:

1 kpl kananmunaa

Koristelu:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

1

Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista.

2

Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista Lisää alustuksen loppupuolella pehmeä voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.

3

Kauli taikina 30 x 60 kokoiseksi levyksi. Levitä pehmeä voi levylle. Ripota päälle sokeri, pieniksi paloiksi leikattu fudge ja suola. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 16 palaan.

4

Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Laita palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota noin puoli tuntia. Voitele kananmunalla.

5

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, niin peitä se leivinpaperilla.

6

Irrota kakku hieman jäähtyneenä varovasti ensin vuoan reunoista ja siirrä sitten tarjoiluvadille. Koristele halutessasi sokerikuorrutuksella ja halutessasi fudgepaloilla. 

Reseptin ravintosisältö Toffeeboston

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1461kJ
349kcal
1553kJ
371kcal
Rasva 13.25g 14.09g
Hiilihydraatit 43.61g 46.39g
Proteiini 5.08g 5.40g