Tärkeää tietoa:

Dr. Oetker Suomi vetää takaisin Pink Roses -koristeruusut mahdollisten mantelijäämien vuoksi

Lue lisää

Vadelmainen suklaakakku

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä mehevä suklainen kakku vaniljaisella kuorrutuksella on kuivakakun ja täytekakun yhdistelmä. Helppo kakku koristellaan upeaksi Rose&Gold -koristeilla.

8 - 10 palaa

Vaikeustaso 1 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vadelmainen suklaakakku

Pohja:

125 g leivontasuklaata
75 g voita
5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 hyppysellinen suolaa
0,5 dl rypsiöljyä
2 dl sokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 kpl luomukananmunaa
1 ps Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
5 dl kevytmaitoa
2 dl kuohukermaa
1 pkt Dr. Oetker Rose & Gold Décor -suklaakoristeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vuoraa vuoan (Ø 22) pohja leivinpaperilla. Paloittele suklaa ja voi kulhoon ja sulata mikrossa noin 30 sekuntia kerrallaan, välillä sekoitellen. Voin ja suklaan voi sulattaa myös vesihauteessa.

 
Sekoita yhteen jauhot, suola, leivinjauhe ja sooda.
Vatkaa isossa kulhossa haalean suklaaseoksen joukkoon sokeri, öljy, tuorejuusto ja lopuksi munat.
 
Lisää jauhot parissa erässä. Älä vatkaa pitkään. Kääntele lopuksi joukkoon pakkaskuivatut vadelmat. Kaada taikina voideltuun vuokaan, tasoita pinta ja nosta uuniin noin 40-50 minuutiksi, kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku ylösalaisin ja anna jäähtyä ennen kuorruttamista. 

2

Kuorrute

Valmista kuorrutekreemi. Kaada jauhe kulhoon ja vatkaa joukkoon pakkauksen ohjeesta poiketen 5 dl maitoa. Jatka pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa kermavaahto kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita se tasaisesti kreemin joukkoon. Ota noin 2 dl kreemiä sivuun ja lusikoi pursotinpussiin. Nosta hetkeksi jääkaappiin. Jos haluat erilaisia pursotuksia, käytä kahta tai kolmea eri tyllaa ja pursotinpussia.
 
Levitä kreemi jäähtyneen, mieluiten jääkaappikylmän kakun päälle. Pursota kakun päälle pursotukset köynnösmäiseen muotoon ja asettele Rose&Gold -koristeet.

Reseptin ravintosisältö Vadelmainen suklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2763 kJ
660 kcal
1256 kJ
300 kcal
Rasva 31.29 g 14.22 g
Hiilihydraatit 55.13 g 25.06 g
Proteiini 10.48 g 4.76 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei