EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljaiset joulutortut

Luumutortut kuuluvat ehdottomasti jouluun. Vaniljakreemin kanssi niistä tulee raikkaampia ja mehevämpiä.

20 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaniljaiset joulutortut

Ainekset:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
4 dl maitoa
1 kg voi- tai lehtitaikinaa (pakaste)
1 ps kuivattuja luumuja
1 kpl kananmunaa voiteluun
tomusokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Vaniljakreemi

Valmista vaniljakreemi sekoittamalla jauhe maitoon kierrevatkaimella. Anna kreemin tekeytyä 20 minuuttia jääkaapissa.

2

Levitä taikinalevyt sulamaan ja anna sulaa vähintään 15 minuuttia. Esilämmitä uuni 225 asteiseksi.

3

Leikkaa levyt kahteen osaan ja leikkaa niihin viillot joko keskeltä kulmiin päin (tähtitorttu), vastakkaisiin kulmiin reunojen suuntaisesti (rusetti) tai kaikkiin kulmiin reunojen suuntaisesti (kukka).

4

Taittele leivokset muotoonsa, aseta väljästi uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele kananmunalla. Nosta leivoksille reilu ruokalusikallinen vaniljakreemiä ja aseta päälle kuivattu luumu.

5

Paista noin 15 minuuttia uunin keskitasolla. Koristele jäähtyneet leivokset tomusokerilla.

Saat pienempiä leivoksia kaulimalla kokonaiset taikinalevyt pituussuunnassa, niin että jokaisesta voi leikata kolme neliön muotoista palaa.

Reseptin ravintosisältö Vaniljaiset joulutortut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1047kJ
250kcal
1147kJ
274kcal
Rasva 13.77g 15.13g
Hiilihydraatit 22.62g 24.85g
Proteiini 4.58g 5.03g