Flag

Vaniljakierteet valmistaikinasta

13 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Jäikö joulusta torttutaikinaa pakastimeen? Vältä hävikki ja täytä helppoakin helpommat vaniljakierteet Dr. Oetkerin Paistonkestävällä vaniljakreemillä
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Vaniljakierteet
500 gTorttutaikinaa
1 psDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
4 dlmaitoa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
1

Valmistus

Picture - Vaniljakierteet 2
Picture - Vaniljakierteet 3
Picture - Vaniljakierteet 4
Picture - Vaniljakierteet 5
Picture - Vaniljakierteet 9
Picture - Vaniljakierteet 10
Picture - Vaniljakierteet 7

Levitä torttutaikina sulamaan leivinpaperin päälle.
 
Kaada vaniljakreemijauhe kulhoon ja lisää joukkoon kylmä maito. Sekoita sähkövatkaimella 1 minuutin ajan ja aseta sitten jääkaappiin tekeytymään 20 minuutiksi.
 
Levitä täyte torttulevyjen päälle ja kääri rullaksi. Leikkaa rullat puoliksi ja aseta ne kevyesti voideltuun muffinivuokaan tai paperisiin Dr. Oetker muffinivuokiin.


Vinkki!
Saat vaniljakierteistä maidottomat sekoittamalla vaniljakreemijauheen kasvimaitoon.


Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia tai kunnes kierteeet ovat kullanruskeita ja kypsiä. Anna jäähtyä hyvin!