Skip to main content
hero banner image
Inspiraatio

Pimp your pizza

Olemme koonneet yhteen vinkkejä, miten tuunata pakastepizza juuri oman makuiseksi. Juuri ennen uuniin laittoa, voi pizzan päälle lisätä omia suosikki täytteitä. Lisäämällä pizzan päälle lempijuustoa tai tuoreita yrttejä saat pakastepizzasta herkullisen ja näyttävän annoksen!

Viisi tapaa tuunata pakastepizza:

Lisää pizzatäytteitä makusi mukaan

More is more!

Helppoja pizzaideoita

Helppoja ja herkullisia pizzareseptejä lastenjuhliin!

Onko lastenjuhlat tulossa? Kaverisynttäreillä on usein ohjelmassa erilaisia pelejä ja leikkejä. Ohjelman suunnittelu ja toteutus vaatii aikaa ja siksi juhlia voikin helpottaa helposti syntyvällä juhlatarjoilulla. Makeiden herkkujen lisäksi nuoret juhlijat on hyvä istuttaa hetkeksi pöydän ääreen myös suolaisen tarjottavan äärelle. Siihen sopii pizza! Pakastepizza on helppo valmistaa ja niistä löytyy makuvaihtoehtoja kaikille. Lapset voi ottaa mukaan juhlavalmisteluihin sillä he viihtyvät keittiöpuuhissa!

Reseptejä pizzabuffettiin

Lastenjuhlien buffee toimii parhaiten, kun tarjolla on erikokoisia, kylmiä ja kuumia herkkupaloja. Valmiiksi pilkottu sormiruoka kuten tuoreet vihannekset ovat terveellinen ja helppo lisä ennakkoon valmistetuille pizzaherkuille. Loimme kolme uudenlaista ja hauskaa pizzareseptiä lastenjuhlien suolaiseksi tarjottavaksi.

1/1 tulosta näytetty

1/1 tulosta näytetty

1/1 tulosta näytetty

DIY: Hauskoja pizzaideoita!