Flag
Video
PIZZAT
Dip dip hurraa! Nämä pizza dipit takaavat ettei pizzasta jää mitään jäljelle.

Jäävätkö pizzan reunat usein syömättä lautasen reunalle? Nyt siihen on ratkaisu. Tee upeat, maistuvat pizzadipit ja alat kaivata enemmän reunoja kuin täytettä pizzaasi. Dippaa, älä skippaa!

Picture - Visual_Reunoilla_vai_ilman.jpg

Chili-juusto pizzadippi

Juusto kuuluu ehdottomasti pizzaan. Tai no, ei voi poikkeuksiakin olla, mutta ne ilmanmuuta kuuluvat yhteen. Parempaa saa vain lisäämällä lisää juustoa!

Voit tuplata juustosi tekemällä kermaisen chilijuustokastikkeen. Se valmistetaan raastetusta cheddarista, kermasta, limestä, jalapenoista. Tämä kastike ei todellakaan ole mikään kevytversio vaan täyttä tavaraa. Sano ”juusto”!

Picture - C21-1239_chili_cheese_Pizza_dip_AV2_3-2_LR-1.jpg

Tulinen BBQ-pizzadippi 

Kaikki tietävät BBQ-kastikkeen! Se on aivan ehdoton grillattaessa kalaa tai lihaa ja sen savuinen aromi täydentää myös kasvisruokia. BBQ-kastike voi olla makeaa, hunajaista tai
viskillä maustettua, ja reseptit vaihtelevat alueittain. 

Riippumatta kaikesta tästä, parasta BBQ-kastike on itse tehtynä. Meidän kastikkeemme valmistuu keittämällä ketsuppia yhdessä ruskean sokerin, kuuluisan Worchesterkastikkeen, Tabascon, etikan ja paprikajauheen kanssa täysin vastatustamattomaksi. 

Picture - C21-1240_hot_BBQ_Sauce_Pizza_dip_AV2_3-2_LR-1.jpg

Aiolipizzadippi

Aioli on määritelmä valkosipulirakkaudelle. Valkosipuli, öljy ja useimmiten kananmuna luovat upean kermaisen emulsion. Mitä tulee aioliin, sitä tarvitaan paljon eikä sitä ole koskaan liikaa. 

Meidän aioli pizzadippi on maitopohjainen majoneesi ilman kananmunaa. Herkullinen kastike valmistetaan maidosta, kasviöljystä, sitruunamedusta ja tietenkin valkosipulista. Voit helposti valmistaa myös vegaanisen kastikkeen vaihtamalla maidon soijamaitoon. 

Picture - C21-1241_Aioli_Pizza_dip_AV2_3-2_LR-1.jpg

Guacamole pizzadippi

Guacamole on dippien klassikko ja sopii hyvin monenlaisten snackien kanssa maissilastuista puhumattakaa ja on loistava kastike monenlaisiin ruokiin. Pääraaka-aine tälle alun perin meksikolaiselle kastikkeelle on avocado. 

Guacamole dippi valmistetaan avocadosta ja maustetaan tomaatilla, korianterilla, valkosipulilla ja limellä. Ja jos haluat siitä tulisen, lisää hieman chiliä. 

Picture - C21-1242_guacamolecreme_Pizza_dip_AV2_3-2_LR-1.jpg

Salsa verde pizzadippi

Salsa verde on intensiivisen mausteinen kastike Italiasta. Sen vihreä väri tulee sen pääraaka-aineesta persiljasta. Salsa verde tunnetaan myös meksikolaisessa ja espanjalaisessa keittiössä. 

Persiljan lisäksi kastikkeessa on anjovista, kapriksia, valkosipulia, vaaleaa leipää, sitruunaa ja kovaksi keitettyä munankeltuaista. Suolaiset anjovikset ja kaprikset yhdistettynä

pizzan reunoihin hivelee makuhermoja. Kokeile!

Picture - C21-1244_Salsa_Verde_Pizza_dip_AV2_3-2_LR-1.jpg


Reseptit

Parhaat pizzat dipattavaksi