Flag

Salsa verde pizzadippi

about 2 annosta
Helppo
140 minuuttia
Salsa verde on intensiivisen makuinen vihreä kastike Italiasta.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
3 kplAnjovis filettä
about 1 tlkapriksia
1 kynsivalkosipulia
nipputuoretta persiljaa
2 kplkananmunan keltuaista
2 Palaaranskanleipää
Yhdensitruunamehua
about 1 dloliiviöljyä
about 2 hyppysellinensuolaa
jauhettua mustapippuria

Näytä tuotteet

1

Kuivaa anjovisfileet talouspaperilla ja leikkaa hienoksi yhdessä kapriksien kanssa.

2

Kuori ja hienonna valkosipuli. Pese ja ravista kuivaksi persilja, irroita lehdet ja hienonna silpuksi.

3

Keitä munat kiehuvassa vedessä n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
Anna kananmunien jäähtyä, kuori, leikkaa puoliksi ja poista keltuainen. Purista keltuaiset siivilän läpi kulhoon ja sekoita muiden ainesten joukkoon.

4

Poista vaaleasta leivästä kuori. Leikkaa leivän pehmeä keskiosa pieniksi paloiksi ja lisää sitruunamehu. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää joukkoon oliiviöljy.

5

Mausta suolalla ja pippurilla ja anna maustua jääkaapissa n. 2 tuntia.