Salsa verde pizzadippi
noin 2 annosta
Helppo
140 minuuttia
Salsa verde on intensiivisen makuinen vihreä kastike Italiasta.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Ainekset
3 kpl
Anjovis filettä
noin 1 tl
kapriksia
1 kynsi
valkosipulia
nippu
tuoretta persiljaa
2 kpl
kananmunan keltuaista
2 Palaa
ranskanleipää
Yhden
sitruunamehua
noin 1 dl
oliiviöljyä
noin 2 hyppysellinen
suolaa
jauhettua mustapippuria
Yhteensä :
140 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
Tekeytyminen:
120 minuuttia
1
Kuivaa anjovisfileet talouspaperilla ja leikkaa hienoksi yhdessä kapriksien kanssa.
2
Kuori ja hienonna valkosipuli. Pese ja ravista kuivaksi persilja, irroita lehdet ja hienonna silpuksi.
3
Keitä munat kiehuvassa vedessä n. 10 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
Anna kananmunien jäähtyä, kuori, leikkaa puoliksi ja poista keltuainen. Purista keltuaiset siivilän läpi kulhoon ja sekoita muiden ainesten joukkoon.
4
Poista vaaleasta leivästä kuori. Leikkaa leivän pehmeä keskiosa pieniksi paloiksi ja lisää sitruunamehu. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja lisää joukkoon oliiviöljy.
5
Mausta suolalla ja pippurilla ja anna maustua jääkaapissa n. 2 tuntia.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Pizzatikut![]()

35 MinHelppo
Pizzatikut
35 MinHelppo
Pizzatikut
Tulinen BBQ-pizzadippi![]()

15 MinHelppo
Tulinen BBQ-pizzadippi
15 MinHelppo
Tulinen BBQ-pizzadippi
Mausteinen bataattikeitto![]()

45 MinHelppo
Mausteinen bataattikeitto
45 MinHelppo
Mausteinen bataattikeitto
Guacamole pizzadippi![]()

15 MinHelppo
Guacamole pizzadippi
15 MinHelppo
Guacamole pizzadippi
Quesadillat pizzasta![]()

15 MinHelppo
Quesadillat pizzasta
15 MinHelppo
Quesadillat pizzasta
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa