Flag

PAULA Vaniljavanukas -kakku

about 12 - 15 palaa
Keskitasoinen
90 minuuttia
Täpläfanien suosikki kakku!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
50 gvoita
50 gtummaa suklaata
1 dlsokeria
1 kplkananmunaa
1 dlvehnäjauhoja
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlsuolaa
Täyte
5 kplDr. Oetker Liivatelehteä
200 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 tlDr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
0,25 dlsokeria
4 prkPAULA Vanilja vanukas+suklaarakeet 125g
4 dlkuohukermaa
0,5 dlmaitoa
Dr. Oetker Geelivärejä (1tl punaista, keltaista ja sinistä kutakin)
Koristelu
150 gvalkoista leivontasuklaata
PAULA vanukaspakkausten suklaarakeet

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
Picture - PAULA Vanilja vanukas+suklaarakeet 125g
1

Valmista ensin pohja. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm), öljyä vuoan reunat.

2

Sulata suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Sekoita munavaahtoon suklaa-voiseos. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina vuokaan.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 20 - 25 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C

3

Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Sekoita tuorejuusto, vaniljatahna ja sokeri tasaiseksi seokseksi.

4

Lisää PAULA-vanukkaat. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna maito ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen vanukas-seokseen.

5
Picture - PAULA kakkutäyte.jpg

Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto. Ota massasta 2 dl sivuun ja värjää se ruskeaksi elintarvikeväreillä.

6

Nosta pohja tarjoiluvadille. Aseta pohjan ympärille irtopohjavuoan reunus. Kaada vaalea massa pohjan päälle ja siirrä ruskea massa pursotinpussiin.

7
Picture - PAULA täplät pursotus.jpg

Pursota ruskeaa massaa vaalean sisään ja pinnalle pilkuiksi. Anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kahdeksan tuntia.

8

Tee koristeet sulattamalla ensin valkosuklaa. Levitä suklaa leivinpaperille ohueksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle karkkirakeita. Anna jähmettyä kylmässä ja taittele paloiksi. Kiinnitä palat hyytyneen kakun reunoille sulalla suklaalla.