Flag

Pehmeä banaanikakku

10 palaa
Helppo
45 minuuttia
Terveellinen banaanikakku, jonka koostumus on mehevän kostea. Helppo gluteeniton ja maidoton ohje, jossa ainekset yhdistetään yhdessä kulhossa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Banaanikakku
3 kplkananmunaa
3 kplkypsää banaania
2 dlDr. Oetker Mantelijauhetta
1 dlDr. Oetker Mantelirouhetta
1 dlkookosöljyä
1,5 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 kplDr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
1 tlkardemumma
suolaa pieni ripaus
Vanilja-kookoskerma
1 prkkookoskermaa jonka päältä kaavitaan 2 dl kovaa kookoskermaa
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Tee vaniljatankoon viilto pituussuunnasta ja rapsuta sisältä vaniljan siemenet esimerkiksi veitsen kärkeä apuna käyttäen. Yhdistä kakkupohjan kaikki ainekset ja pyöräytä ne sekaisin tehosekoittimessa.

2

Voitele irtopohjavuoka (noin 20 cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 180 asteessa, noin 30 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut kauniisti. Anna kakun jäähtyä.
 

3

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma kovaksi vaahdoksi. Mausta valmis vaahto vaniljasokerilla.