Flag

Toscakakku

about 16 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Tämä on todellinen klassikkoresepti!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
100 gvoita
2 kplkananmunaa
1,5 dlsokeria
2 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dlmaitoa
1 tippaDr. Oetker Karvasmanteliaromia (noin 1 ml halutessasi)
Kuorrutus
100 gvoita
1 dlsokeria
2 rklvehnäjauhoja
2 rklmaitoa
1 psDr. Oetker Mantelilastuja (100 g)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Karvasmanteliaromia (noin 1 ml halutessasi)
Picture - Dr. Oetker Mantelilastuja (100 g)
1

Tee näin

Voitele halkaisijaltaan 24 cm vuoka. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

2

Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää seos vuorotellen maidon, voin ja mahdollisesti karvasmanteliaromin kanssa muna-sokerivaahtoon. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

3

Valmista sillä välin kuorrute. Sekoita ainekset mieluiten paksupohjaisessa kattilassa. Kuumenna varovasti sekoittaen, kunnes seos sakeutuu. Levitä kuorrute paistetun kakun päälle.

4

Laita kakku vielä uunin keskiosaan ja paista noin 15 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut pintaansa hieman väriä.