Flag

Vegaaniset luumupannukakut

8 kappaletta
Helppo
35 minuuttia
Herkulliset ja pehmeät pannukakut muodostavat täydellisen aamupalan.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Luumuraguu
600 gluumuja
30 gfariinisokeria
1,5 dlappelsiinimehua
1 rklmaissijauhoa
70 mlAmarettoa, alkoholiton
Pannukakut
1Auringonkukkaöljyä (paistamiseen)
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
0,8 dlkikhernepurkin lientä
1 psDr. Oetker Cream fix -jauhetta
140 gvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
90 mlSoijajuomaa
Lisäksi
2,5 dlkookoskermaa
4 kplSitruunamelissan oksaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

Luumuraguu

Pese ja kuivaa luumut raguuta varten. Puolita ne, poista kivet ja pilko sitten vielä neljänneksiin. 

2

Karamellisoi sokeri kattilassa. Lisää luumut ja sekoita lyhyesti. Sekoita 2 rkl appelsiinimehua maissijauhojen kanssa tasaiseksi massaksi. Sekoita keskenään jäljellä oleva appelsiinimehu ja Amaretto ja anna hautua noin 5 minuuttia. Sekoita Amaretto-appelsiinimehun joukkoon maissijauhoseos ja keitä vielä minuutin verran. 

3

Pannukakut

Laita kikhernetölkin liemi kulhoon ja sekoita sähkövatkaimella tiiviiksi. Lisää sitten cream fix vähitellen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi ne kulhoon, jossa on soijamaito sekä vaniljasokeri. Kääntele vaahdotettu papuliemi joukkoon.

4

Lämmitä öljy pannulla ja paista pannukakut. Jos haluat, voit pitää pannukakut lämpimässä uunissa 100 °C.

5

Viimeistely

Vatkaa kookoskerma. Pese sitruunamelissan oksat ja ravistele kuivaksi. Nypi lehdet. Asettele pannukakut lautasille ja lisää päälle raguu, kookoskerma ja sitruunamelissa. 


Vinkki!

Lisää 1 rkl kaakaojauhetta pannukakkutaikinaan, mikäli haluat suklaaversioita.