Flag

Yksisarvispalat

24 palaa
Helppo
60 minuuttia
Ihastuttavat yksisarvispalat sopivat tarjottaviksi juhliin, kahvihetkiin ja myös arkipäivien iloksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
4 kplkananmunaa
3 dlsokeria
200 gvoita
4,5 dlvehnäjauhoja
0,5 dlDr. Oetker Leivontakaakaota
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlDr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
2 dlmaitoa
Täyte
1 psDr. Oetker Mansikkakakkumoussea
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
5 dlkevytmaitoa
Kuorrute ja koristelu
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
1 dlvettä
50 gvoita tai margariinia
1Dr. Oetker Unicorn sugar faces -koristekuvioita
Dr. Oetker Soft Golden Pearls-koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Choco Dreams -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Unicorn sugar faces -koristekuvioita
1

Pohja

Kuumenna uuni 200 ℃:seen. Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla (noin 35 x 35 cm).

2

Vatkaa kananmuna ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri yhteen. Kääntele voisula kevyesti munavaahtoon. Siivilöi jauhoseos vaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Sekoita kevyesti käännellen.

3

Levitä taikina esivalmistellulle uunipellille ja paista noin 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

4

Täyte

Mittaa mansikan makuinen kakkumousse ja 2,5 dl maitoa kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia kuohkeaksi vaahdoksi. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja toista sama vaniljan makuisella moussella. Pursota mousset raidoiksi pohjan päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan

5

Kuorrute

Valmista kuorrutteet pussin ohjeen mukaan. Levitä kuorrute kylmän moussen päälle. Asettele päälle koristeet. Anna kuorrutteen kovettua ja leikkaa paloiksi.