
Balsamicokaviaari
6 annosta
Keskitasoinen
75 minuuttia
Balsamiviinietikasta ja liivatteesta valmistat helposti näyttäviä kaviaarimaisia helmiä vaikkapa tomaatti-mozzarellasalaatin mausteeksi ja koristeeksi.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Tarvikkeet
Balsamicokaviaari
Kapea korkeareunainen astia
Ruisku tai pipetti
Näytä tuotteet
Valmistus :
75 minuuttia
1
1. Mittaa öljy korkeaan ja kapeaan astiaan ja laita se pakastimeen tunniksi.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan viideksi minuutiksi.
3. Mittaa etikka kattilaan.
4. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää liivatteet kattilaan.
5. Kuumenna seosta sekoitellen kunnes liivate on sulanut.
6. Täytä ruisku tai pipetti seoksella ja tiputtele seosta kylmään öljyyn.
7. Sekoita öljyä lusikalla, näin helmet pyörähtävät irti astian pohjalta.
8. Siivilöi helmet talteen.
Vinkki: Jos käytössä ei ole ruiskua tai pipettiä, seosta voi tiputella varovasti pienellä lusikalla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Skonssit ja marinoidut mansikat![]()

40 MinKeskitasoinen
Skonssit ja marinoidut mansikat
40 MinKeskitasoinen
Skonssit ja marinoidut mansikat
Vohvelikakku![]()

40 MinKeskitasoinen
Vohvelikakku
40 MinKeskitasoinen
Vohvelikakku
Gluteeniton hiivaleipä![]()

20 MinKeskitasoinen
Gluteeniton hiivaleipä
20 MinKeskitasoinen
Gluteeniton hiivaleipä
Bostonleipä![]()

40 MinKeskitasoinen
Bostonleipä
40 MinKeskitasoinen
Bostonleipä
Granolakeksit![]()

40 MinKeskitasoinen
Granolakeksit
40 MinKeskitasoinen
Granolakeksit
Kolmen juuston leipä ja yrttivoi![]()

40 MinKeskitasoinen
Kolmen juuston leipä ja yrttivoi
40 MinKeskitasoinen
Kolmen juuston leipä ja yrttivoi
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa