Flag

Balsamicokaviaari

6 annosta
Keskitasoinen
75 minuuttia
Balsamiviinietikasta ja liivatteesta valmistat helposti näyttäviä kaviaarimaisia helmiä vaikkapa tomaatti-mozzarellasalaatin mausteeksi ja koristeeksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image
Tarvikkeet
Balsamicokaviaari
Kapea korkeareunainen astia
Ruisku tai pipetti

Reseptin ainesosat

Balsamicokaviaari
3 kplDr. Oetker Liivatelehteä
4 dlrypsiöljyä
0,5 dltummaa balsamiviinietikkaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Liivatelehteä
1
Picture - Balsamicokaviaari_2
Picture - Balsamicokaviaari_3
Picture - Balsamicokaviaari_4
Picture - Balsamicokaviaari_5
Picture - Balsamicokaviaari_6

1. Mittaa öljy korkeaan ja kapeaan astiaan ja laita se pakastimeen tunniksi.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan viideksi minuutiksi.
3. Mittaa etikka kattilaan.
4. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää liivatteet kattilaan.
5. Kuumenna seosta sekoitellen kunnes liivate on sulanut.
6. Täytä ruisku tai pipetti seoksella ja tiputtele seosta kylmään öljyyn.
7. Sekoita öljyä lusikalla, näin helmet pyörähtävät irti astian pohjalta.
8. Siivilöi helmet talteen.


Vinkki: Jos käytössä ei ole ruiskua tai pipettiä, seosta voi tiputella varovasti pienellä lusikalla.